TORNAR

Els pressupostos d'Igualada en fase de negociació, l'Entesa busca el pacte amb el PP

Aymamí ha avançat que seran continguts i aniran encaminats a fomentar l'ocupació, els serveis socials i l'educació

politica
Dijous, 3 febrer 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'alcalde Jordi Aymamí ha dirigit un missatge destinat a tranquil·litzar les veus que reclamen l'aprovació dels pressupostos del 2011 de la capital de l'Anoia: 'Els pressupostos es troben en fase de negociació amb el grup municpial del PP'. Això sí, Aymamí ha avançat que es tractarà d'uns pressupostos continguts, que seguint la tendència dels darrers anys s'adequaran a la situació de crisi actual.

De moment, i sense data per l'aprovació dels pressupostos del 2011, l'Ajuntamet d'Igualada funciona amb la prolongació del pressupost de l'any anterior que, segons ha afirmat Aymamí, són més generosos que els que vindran. L'alcalde igualadí ha anunciat que augmentaran les partides destinades a la creació de llocs de treball, l'educació i els serveis socials: 'Cal apostar per la promoció econòmica ajudant aquelles persones que passen dificultats i donant facilitats als emprenedors perquè puguin fer realitat els seus projectes' -Ha afirmat Aymamí.

Els pressupostos pel 2010 van ser aprovats a finals de desembre del 2009 fruit de l'acord previ entre l'Entesa i el PP i ascendien a 48,9 milions d'Euros.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.