TORNAR

El PSC Anoia assegura que "s'ha donat de baixa del partit a Teo Romero"

En el comunicat afirmen que ”’l’exercici d’un càrrec no és mai un privilegi. Ha de ser sempre un servei als interessos generals”

politica
Dimarts, 10 novembre 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després que l'exbatlle de Montbui assumís el delicte de malversació impròpia amb l'acord amb la Fiscalia, pel cas del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, els socialistes anoiencs han reaccionat amb un comunicat. Afirmen el seu "respecte a la sentència".

Quatre dies després que Teo Romero pactés amb la Fiscalia un acord que evita el seu ingrés a presó, però que l'inhabilita per al càrrec públic, el PSC a l'Anoia ha emès un comunicat on exposa que "la persona afectada ja va ser suspesa de militància abans d'iniciar-se el judici i ara ha estat donada de baixa del partit". Afegeixen que "lamentem que amb la sentència queda en entredit l'ètica més estricta que ha de regir la gestió pública, a la qual els Socialistes ens obliguem per mandat dels nostres estatuts".

Així mateix, apunten que el partit recolzarà "el nou portaveu municipal i la resta dels companys i companyes de l'agrupació de Santa Margarida de Montbui per a treballar per un projecte socialista, ara renovat, mereixedor de nou de la confiança de la gent de Montbui per a continuar transformant, a millor i com sempre, la realitat quotidiana de la ciutadania i el seu entorn". Conclouen que "el PSC-Anoia seguirà guiant-se pel codi ètic del partit que detalla que 'l'exercici d’un càrrec no és mai un privilegi. Ha de ser sempre un servei als interessos generals i a les persones a les quals es representa i es governa"'.


2 Comentaris

J

Josep Maria Ribaudí

Igualada

11 de novembre 2020.12:09h

Respondre

Gent del PSC-Anoia. No em feu riure que se m’obra el tall. Aquest home és un lladre confés (va admetre la seva culpabilitat), però ja havia estata condemnat una altra vegada i se’n va sortir... Llegir més amb un indult ) té nassos el tema, perquè tot i això va continuar en la poítica. A bona hora el foteu fora!

E

Eduard Ruiz

Igualada

11 de novembre 2020.08:57h

Respondre

Teo Romero ha aconseguit passar a la història de les nostres vides con una PERSONA INDIGNA, si més no de la confiança que l’hi havien mostrat gran part del habitants del seu... Llegir més municipi, la majoria gent humil i treballadora, sorpresos pels “excessos econòmics” de l’alcalde i malversació (que pel que sembla ha reconegut) de uns fons destinats a la Cooperació al Desenvolupament

Una taca sagnant també en la història municipal del PSC i que especialment em dol pel gran nombre de persones, afiliats o simpatitzants, que han contribuït de forma honesta (com no podia ser de una altre manera en qualsevol formació política) al progrés de pobles i ciutats de Catalunya

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.