TORNAR

El PSC anoienc reclama diners pel 4DHealth als pressupostos estatals

El turisme de l'Alta Anoia és l'altre eix de les demandes

politica
Dijous, 30 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'esborrany de pressupostos de l'estat pel 2015 és molt gasiu per l'Anoia. Per part del PSC anoienc, s'han traslladat ja al grup parlamentari dues esmenes perquè es destinin partides al turisme de l'Alta Anoia i al 4D Health

El PSC anoienc ha traslladat, a través del grup parlamentari socialista, dues esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat. Els progressistes sol·liciten un total d'1,1 milions d'euros en aquestes esmenes, recursos "per desenvolupar diversos projectes estratègics de l’Anoia". S’han demanat 500.000 euros per desenvolupar accions de foment del turisme a l’Alta Anoia i 600.000 euros pel projecte 4D –Health, el projecte de simulació mèdica que s’està desenvolupant a l’edifici de l’antic Hospital d’Igualada.

Els socialistes també inclouen a les esmenes inversions que també tindrien alguna repercussió a l’Anoia. Seria el cas del carril Bus-VAO de la B-23, que facilitaria reduir el temps de viatges en transport públic entre Igualada i Barcelona a les hores punta del matí, i la millora de la seguretat vial a l’A-2 entre Igualada i Martorell (que garantiria 3 carrils per banda als dos sentits en tot el tram).El PSC-Anoia manifesta que "continuem treballant per situar les necessitats de la comarca de l’Anoia a les agendes de les diverses institucions, sobretot per què aquestes recolzin iniciatives que puguin ajudar a la comarca a millorar la seva competitivitat i atraure inversions que generin llocs de treball. L’any 2013 el PP havia promès recursos pel 4D-Health que no van arribar; desitgem que aquest cop sí".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.