TORNAR

Igualada tindrà transport públic gratuït el 9-N

Marc Castells anuncia que hi haurà més de 30 meses a Igualada

politica
Dimecres, 29 octubre 2014. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La jornada històrica del 9 de novembre coincidirà a Igualada amb la diada del transport públic. Ahir l'alcalde Marc Castells anunciava que aquell dia el transport públic a la capital anoienca serà gratuït. Es facilitarà així el desplaçament als tres centres on hi haurà votacions: l'IES Pere Vives Vich, el Milà i Fontanals i l'IES Mercader.

Convergència Democràtica de Catalunya ha presentat la seva campanya de cara al 9 de novembre a l'Anoia. Jordi Torra, president comarcal, Maria Senserrich, diputada al Parlament, i Marc Castells, alcalde d'Igualada, van donar a conèixer ahir les línies que marcaran el camí cap al 9-N. Avui mateix, a la nit, començarà la campanya, amb enganxada de cartells. Una campanya que a l'Anoia faran conjuntament CDC i els seus socis de la federació, Unió.

En espera de saber les pròximes hores la ubicació dels col·legis dels 33 municipis, els convergents avancen que hi haurà meses a tots els instituts de la comarca: Igualada, Calaf, Vilanova, Piera, Masquefa, Montbui, Capellades i el SES Vallbona. A Igualada hi haurà almenys "11 ó 12 taules a cada un dels tres instituts" assegura Marc Castells. Els tres centres seran l'IES Pere Vives Vich, el Milà i Fontanals i l'IES Mercader.

Tots els càrrecs electes de CDC a la comarca s'han ofert com a voluntaris. El partit se suma a les altres forces i a la campanya www.araeslhora.cat en l'acte central de la campanya a Igualada, que serà el dia 8 de novembre en un espai encara per decidir, amb Pilar Rahola.


7 Comentaris

R

Rosa

Igualada

3 de novembre 2014.10:49h

Respondre

A la Josefina d’Igualada: La gent d’Unió te tanta preparació com qualsevol altra gent d’altres partits i si son independentistes benvinguts siguin. Per aconseguir la independència es... Llegir més necessita a tothom.

J

Joanma

=ada

30 d'octubre 2014.15:15h

Respondre

Mariona: els pares de la meva estimada esposa també son grans, i nosaltres els hi portarem amb el nostre cotxe. No cal tocar els bolets a ningú.

Ò

Òscar

Igualada

29 d'octubre 2014.21:14h

Respondre

Mariona, amb molt de gust puc passar a buscar els teus pares. A disposar.

E

Enric

Igualada

29 d'octubre 2014.18:45h

Respondre

Mariona segur que si vas al local de CDC que esta al carrer Capellades o al d’ERC i dius l’hora que en que els teus pares volen anar a votar, amb molt de gust els hi enviaran a casa seva un... Llegir més voluntari amb un cotxe que els acompanyarà a votar i desprès els tornarà a casa.

Això si, que els teus pares no es veigin obligats a res i votin el que lliurement vulguin, perque per això estem en democràcia

J

Josefina

igd

29 d'octubre 2014.16:15h

Respondre

Suposo que el miserachs i Chacon, no van com voluntaris, ja que son de unio, Castells aquesta gent no es fan falta a convergencia, a mes, no tenen preparacio per als carrecs que ocupan.

j

josep

igualada

29 d'octubre 2014.14:30h

Respondre

Srta Mariona, ha provat de trucar al senyoret Pere Calbó?? si la fa campanya pel NO i a l’escola dels seus fills exigeix que parlin en castellà potser fins i tot li troba una feineta o li dóna... Llegir més un sobret!!

a disposar, que ja fa anys que se’ns pixen a la cara!

m

mariona

igualada

29 d'octubre 2014.13:00h

Respondre

Sr Castells, els meus pares, ja son molt grans.Seria possible, que passes un taxi per casa per portar-los a votar.
Per supossat, pagant vostè de la seva butxaca, no voldria que es carregues el... Llegir més gasto, a tots el ciutadans de Igualada.

Gracies anticipades.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.