TORNAR

El PSC hostaletenc afirma que Calpe va frenar un possible acord

La data de resolució definitiva serà el 3 de juliol

politica
Dissabte, 13 juny 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Continua la pugna als Hostalets de Pierola entre socialistes i republicans. En resposta a les declaracions de Jordi Calpe (ERC) que ha acusat al PSC de tancar la porta a acords, Daniel Vendrell replica que des del primer moment en van cercar un, fins i tot quan Calpe encara tenia la majoria abans que es dictaminés que el vot nul era vàlid

Els Hostalets de Pierola serà l'únic municipi on avui no es decidirà l'alcalde del mandat 2015-2019. Fins el 3 de juliol no hi haurà cap decisió sobre el recurs contenciós electoral que va presentar Esquerra Republicana sobre el procés de validació del vot nul que va portar a l'empat de regidors entre les dues forces (i que es va resoldre a cara o creu, a favor del socialista Daniel Vendrell). Els socialistes han afirmat que "al senyor Calpe se li va oferir encetar un diàleg constructiu abans del sorteig i per tant, abans que guanyéssim l'alcaldia, rebutjant el senyor Calpe l'oferiment".

Vendrell haurà d'esperar al 3 de juliolCap dels dos partits esmenten que es plantegés l'opció 2+2 per repartir-se l'alcaldia, davant l'empat a vots que reflectia la decisió de la junta electoral, el 27 de maig. L'Agrupació Socialista Independent dels Hostalets apunta que per tres vegades la junta electoral ha denegat els recursos d'Esquerra i que finalment serà el contenciós electoral el que haurà de resoldre la situació. 

L'origen de la situació és un vot declarat nul al col·legi electoral de la Serra Alta que finalment la junta va validar. La butlleta estava mig estripada i el sobre contenia una tarja censal. Esquerra ha intentat recórrer les dues darreres setmanes aquesta decisió. Amb el panorama actual, Vendrell només necessita el suport d'un altre regidor per obtenir la majoria del ple.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.