TORNAR

El PSC de Vilanova demana a l'alcaldessa Vanesa González que deixi el partit i retorni l'acta de regidora

Carles Mayoral: "Si Vanesa González no se sent representada pel PSC de Vilanova, el PSC de Vilanova tampoc se sent representat per ella"

politica
Dimecres, 2 juliol 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'agrupació local del PSC de Vilanova ha respost a les declaracions recents de l'alcaldessa socialista, Vanesa González, en què afirmava que no s'identificava ni encaixava amb el partit i que cercaria una fórmula per seguir en política municipal fora del PSC. El primer secretari dels socialistes vilanovins, Carles Mayoral, ha dit que el partit es desvincula de l'alcaldessa i l'ha convidat a retornar l'acta de regidora.

El primer secretari de l'agrupació local del PSC de Vilanova, Carles Mayoral

L'alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanesa González, va afirmar fa unes setmanes que no s’identifica ni encaixa amb la proposta local del PSC. Malgrat tot, González, va assegurar que té ganes de continuar en el món de la política local i que té projectes de futur, i que estava en el procés de “buscar la fórmula que em permeti continuar”.

Davant d'aquestes afirmacions, l'executiva de l'agrupació local del PSC de Vilanova afirma que "el PSC no ha marginat a ningú". El primer secretari, Carles Mayoral creu que "Vanesa González potser va marginar-se ella sola, va presentar-se a unes primàries a les que després va renunciar i sí, s'ha elegit una altra candidata amb el suport majoritari de la militància". En aquest sentit es va referir a Noemí Trucharte com "una candidata jove, que defensa i continuarà defensant el projecte socialista i de progrés a Vilanova del Camí".

Respecte el futur de la relació entre el partit i la seva màxima representant al consitori, Mayoral es mostra contundent: "si l'alcaldessa no se sent representada pel PSC, tampoc el PSC de Vilanova se sent representat per ella, per tant, des d'aquest moment el partit es desvincula de totes les actuacions que porti a terme com a alcaldessa i li demanaríem que deixi d'utilitzar les sigles del PSC, ja que no se sent representada per ell".

"Si pel que sembla i diu, vol presentar-se amb altres sigles, partits, coalicions, paraigües o altres mitjans que desconeixem, ja està tardant", va afegir el cap de l'executiva socialista.

Mayoral va desafiar González a deixar el partit: "si té una mica de coherència política, que deixi la seva acta de regidora i així podrà continuar la seva trajectòria política i buscar, tal com diu, una 'alternativa viable' sense sentir-se llastrada per unes sigles en les que no encaixa". "Ho dic per no enganyar als molts votants que se suposa que l'acompanyen, i per tots aquells que vam donar el nostre vot, no a ella, sinó al partit que se suposa que representava, el PSC", va concretar.


10 Comentaris

M

Manuel

Vilanova del Camí

2 de juliol 2014.22:31h

Respondre

La evidencia es de escandalo. Yo particularmente tambien lo tendria claro si de ello dependiera el enchufe de mi familia en empresas municipales y/o vinculadas al ayuntamiento.
En cuanto a lo de las... Llegir més imputaciones. La esperiencia señor ”Peralta” tendria que servirle de algo para no adelantarse a los acontecimientos que luego le cuesta a usted el dinero.
En fin muy a su pesar la candidata del PSC es Noemi Trucharte, porque parece ser que así lo ha decidido el 72% de la militancia.
En cuento a la alcaldia eso lo decidira la población de Vilanova en poco menos de un año. Claro teniendo en cuenta la imputacion de ese edil al que usted se refiere de no se que municipio. Eso sera lo importante y no el ”GRAN trabajo que a realizado el supuesto gobierno seudo-socialista en estos ultimos 4 años”’

P

Peralta

Igualada

2 de juliol 2014.20:12h

Respondre

Yo tengo muy claro quien creo deberia ser la futura candidata a las proximas elecciones municipales de Vilanova y a quien votaria si pudiera,ahora lo tengo mas claro que antes,ya que detecto un... Llegir més cierto complot contra Vanesa Gonzalez por parte del PSC tanto local como comarcal,y considero un grave error apostar por una candidata avalada por un primer secretario comarcal y alcalde de un municipio vecino que en este momento esta imputado.Siempre se podrá decir aquello que es la candidata del alcalde imputado!!!!

L

Laura S

Vilanova del Cami

2 de juliol 2014.16:55h

Respondre

Sr. RAmon, si no he llegit malament, el Primer Secretari, Sr. Majoral, no li demana que deixi l’alcaldia sino que entregui l’acta conforme representa al PSC, ja que la Sra. González va... Llegir més manifestar que buscaria un altre partit i que no se sent scoialista.

R

Ramon F.

Igualada

2 de juliol 2014.16:42h

Respondre

Mes enllà de les disputes internes aparegudes fa un temps, el que si que es clar, es que el PSC-PSOE de Vilanova del Camí va presentar una candidatura a les eleccions municipals encapçalada pel... Llegir més Sr. Joan Vich, i que aquesta candidatura va aconseguir ser la més votada pels ciutadans de Vilanova.

No se a que venen ara totes aquestes peticions de dimissió a la Sra. Vanesa Gonzalez. A aquesta Sra. la va votar el ciutadà de Vilanova i per tant si desprès hi ha hagut disputes internes dins del partit, això és un altre problema, però és intern i per tant la Sra. Vanesa no te perquè dimití de res ja que ella te la legitimitat que li va donar a les urnes el poble de Vilanova, i el seu partit no és ningú per suplantar o modificar la voluntat popular.

Si el PSC-PSOE de Vilanova ha pres ara la decisió de presentar com a cap de llista a les properes eleccions a la Sra. Noemí Trucharte és el seu problema i la seva decisió, molt legítima per altre part, però ja veurem en el seu moment quin és el suport que la ciutadania li donarà a aquesta Sra. I quin paper tindrà en la política municipal d’aquesta població.

Voler ara per part del comitè local del PSC-PSOE modificar allò al que la població va donar suport no es ni lícit ni legal, perquè en unes eleccions municipals tots sabem molt be que molt més que al partit, al que es vota és a la persona. Per tant si els que van presentar al Sr. Vich i a la Sra. Vanesa González se n’han penedit, tindran d’esperar a les properes eleccions per a presentar un altre candidat/ta i respectar la decisió del poble de Vilanova que en definitiva no ho oblidem es el que te la última paraula.

l

laura S.

Vilanova del Camí

2 de juliol 2014.15:06h

Respondre

Sr. Joanma, al dir que ”els que coneixem a Noemí Trucharte i a Vanesa González. ... ” vol dir que és un dels minoritaris (12) avals que va recollir Vanesa, es a dir Vich, Sanchez, codol..... i... Llegir més per això diu que es millor? Li recordo que prop d’un 70% de la militancia del PSC de Vilanova creu tot lo contrari. I Gràcies a deu la candidata és Noemí Trucharte.
Per cert jo com a simpatizant del psc i com a Vilanovina vull a una persona que defensi les sigles que representa no que es vengui al millor postor..... per a mi això te un altre nom.....

F

Fuentes

Vilanova

2 de juliol 2014.14:42h

Respondre

Ah¡¡ que es eso, que es afin al proceso constituyente. Y por eso vale más que la Noemi?.
Y quien está por las empresas que se desvinculan de la comarca o simplemente manda a la calle a sus... Llegir més empleados.( Los estelados del proceso constituyente.. hahaha..)

J

Joanma

=ada

2 de juliol 2014.12:09h

Respondre

Si ella ha estat elegida democràticament i legalment, perquè te que retornar l’acta de regidora?. Els que coneixem a Noemí Trucharte i a Vanesa González, sabem que la Vanesa González val molt... Llegir més mes, i a mes creu en el proces constituent.

F

Fuentes

vilanova

2 de juliol 2014.11:42h

Respondre

La forma en que a los ciudadanos de Vilanova se nos ha impuesto la alcaldesa no es ni muy transparente ni muy honesta.
Cuando accedemos a un cargo público, defendiendo el proyecto político de unas... Llegir més siglas simplemente y por coherencia ese proyecto político comulga con el tuyo personal.

Ahora que ya sabe que su proyecto personal no tiene el apoyo del partido se plantea irse del partido, pero mientras tenga el sillón asegurado me cobijo bajo las siglas PSC.

Posiblemente esta señora ha aprendido lo bueno de la política cuando se ejerce en servicio del ciudadano, aunque con los actos ha demostrado que ha aprendido antes el juego sucio.

F

Fuentes

Vilanova

2 de juliol 2014.08:49h

Respondre

Se puede decir más alto pero no más claro, que hace la Sra.Vanesa que no se ha marchado ya del PSC.

a

aaqualata

2 de juliol 2014.08:11h

Respondre

Representats per unes sigles: PSC

No cal confondre sigles amb persones. Ni uns ni altres.
Per sort les idees van molts més enllà dels temps i de les persones.
L’actual ventall polític és un... Llegir més espai polièdric, on les tradicionals esquerres / dretes, i els actuals nacionalistes i unionistes, no i tenen cabuda per si mateixos.
El que la gen cerca són Polítiques Globals i en Majúscules : volen saber de les solucions dels dia a dia, de les millores dels seus espais, de polítiques que no els ofeguin impositivament, de com fer per tenir polítics honestos i que els representin, de quant trobaran feina ells o els seus fills, de que fer per què Catalunya no sigui menystinguda,de per què costa tant que un polític dimiteixi quant queda clar que la honorabilitat no ha estat la seva ensenya, de per què els partits tradicionals són caixes tancades a la societats,..
L’Alcaldessa de Vilanova, segurament, ha conegut, per una part, la Bonic de la política com a servei a les persones; però per altre part, també ha conegut el que es cou dins els partits; segurament ara vol cercar noves maneres de ser o fer política. Sols un consell: que ho faci disfrutan, amb vocació als altres, sense eternitzar-se al càrrec, i sense fer-ne de la política un modus vivendi.
Si ho fa així, esta be amb ella mateixa, i te idees per a fer la gent de Vilanova més feliç : endavant m
Com deia aquell: ’’ Ladran, luego cabalgamos ’’.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.