TORNAR

Quim Roca i Clara Casares agafen el relleu a la direcció del PSC igualadí

Tenen a l’agenda preparar el partit per a les eleccions del 2019

politica
Divendres, 15 abril 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Canvi en el timó dels socialistes a Igualada. L'agrupació local ha renovat la seva direcció per "fer un relleu generacional" al capdavant del partit amb la mirada posada a les eleccions municipals del 2019. Les seves apostes són Joaquim Roca, primer secretari, i Clara Casares, secretària d'organització.

L'assemblea de militants i simpatitzants del PSC a Igualada ha escollit Quim Roca com a primer secretari i Clara Casares com a secretària d'organització. Roca, de 28 anys, és economista i va ser regidor de l'Ajuntament el darrer mandat i membre de la llista municipal de l’any passat i Casares, de 21 anys, és estudiant de dret i també formava part de la candidatura de les municipals passades. La intenció "és fer un relleu generacional al capdavant del partit i renovar el projecte del PSC amb la mirada posada a les eleccions municipals del 2019". En un comunicat, afirmen que "s'ha creat un grup de treball en el qual la mitjana d'edat dels seus membres ronda els 30 anys, hi ha paritat entre homes i dones i en formen part tant militants socialistes com persones independents que s'han sumat al projecte".

Casares i Roca, les noves cares del partit a IgualadaAfegeixen que no es tracta "de les cares ni en els noms, sinó oferir un projecte d'esquerres, progressista i socialista per a Igualada tot ubicant la formació en el centre-esquerra igualadí amb vocació majoritària i de govern. Alhora, es vol que sigui un projecte obert i permeable a tot igualadí amb un esperit incoformista i amb ganes de proposar un futur millor per a la ciutat". 

En aquest sentit, conclouen que "encarem tres anys carregats d'energia renovada amb la incorporació de noves persones i l'experiència d'aquells que compten amb una acreditada trajectòria política a la ciutat, que també formaran part d'aquest nou grup de treball". Reivindiquen "l'obra dels governs progressistes d'Igualada, que continua sent un model d'èxit i de referència". Aseguren que tant el grup municipal com la nova direcció "seran dues potes d'actuació per, d'una banda, fiscalitzar el govern de CiU i fer una clara tasca d'oposició a Marc Castells i, d'altra banda, incidir en la governabilitat de la ciutat amb la introducció de propostes programàtiques socialistes sempre que sigui possible".

 


2 Comentaris

a

andreu

igualada

15 d'abril 2016.15:39h

Respondre

Clara i Quim teniu tota la vida per endevant. La joventud a gobernar. Es el millor per el futur.

p

psc fail

igualada

15 d'abril 2016.13:20h

Respondre

jajajajajajajajjajajajajaja

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.