TORNAR

Raül Romeva parla aquest dijous a l'Escola Pia d'"El procés vist des d'Europa"

Els escolapis organitzen diverses activitats culturals i solidàries aquesta setmana

politica
Dimecres, 10 maig 2017. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquesta setmana, l'agenda és més atapeïda que mai a Igualada. Òmnium Anoia, en col·laboració amb l'Escola Pia, porta a la ciutat al conseller d'Exteriors i ex eurodiputat Raül Romeva, per parlar de la visió que hi ha del camí cap  a la independència des de la política europea. 

Les incògnites sobre quina seria la reacció de les cancelleries europees davant la proclamació de la independència de Catalunya i com es veu actualment el procés centraran la xerrada que Raül Romeva, conseller d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya, farà aquest dijous, a 2/4 de 8 del vespre, a l'Escola Pia d'Igualada. La periodista local Francina Cirera farà la presentació de l'acte. El conseller respondrà els dubtes sobre el futur de Catalunya a Europa, en l'acte organitzat per Òmnium Anoia en col·laboració amb l'escola, i que tindrà lloc al claustre.

El conseller Romeva, una de les cares a Europa del cas català FOTO: Col·lectiu EmmaLa xerrada és un dels actes que hi ha en l'atapeïda agenda cultural de l'Escola Pia aquesta setmana. Dues hores més tard que engegui l'acte, al mateix centre es representarà l'obra de teatre 'Érase una vez un Rey', a la sala d'actes de l'Escola, per part de la companyia salvadorenya TNT, en un acte que promouen l'Associació d'Agermanament Igualada amb Nueva Esperanza​ i TNT.​ El divendres 12, a les 7, el claustre acollirà 'Música i Cançons per a les persones refugiades.', en un acte a favor d'Open Cultural Center. Finalment, dissabte 13, a la mateixa hora i en el mateix espai, concert d'Amazing Gospel, també a favor de les persones refugiades.


1 Comentaris

p

pep

08700

10 de maig 2017.15:55h

Respondre

La pregunta que jo hem faig, es com vi-virant aquesta colla de pesats, quan se acabi el”raca raca.”
eL Sr Romeva, es un dels que ho te cru!!!!

(El Haster, de tant donar voltes, ja el teniu... Llegir més marejat)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.