TORNAR

Reagrupament Anoia demana el vot per CIU a les eleccions del 25N

La decisió 'no ha de perjudicar la relació amb cap altre partit polític'

politica
Divendres, 12 octubre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Junta de Reagrupament Anoia demana el vot per CIU a les pròximes eleccions del 25N. Una decisió que es deu, segons el partit, a la situació d’excepcionalitat que viu Catalunya i a les necessitats de tirar endavant i construir l’Estat Català. També afirmen que aquesta decisió no ha de perjudicar la relació amb cap altre partit polític amb qui està en coalició.

Jordi Tomàs, coordinador de Reagrupament Anoia

Després del fracàs de les converses amb ERC, Solidaritat per la Independència i el partit de Joan Laporta per articular una coalició unitària de l'independentisme català de cara a les eleccions del 25 de novembre, Reagrupament ha decidit demanar als ciutadans el vot per CIU.

La Junta de Reagrupament Anoia evidentment comparteix la decisió per que ‘em moments excepcionals, calen actituds excepcionals’.

Segons el partit , l’evidència del caràcter plebiscitari que tenen les properes eleccions al Parlament de Catalunya obliguen a Rcat a posicionar-se clarament a favor del full de ruta que va encetar el President Mas el passat 11 de setembre i que té com a objectiu la construcció de l’Estat Propi’.

Reagrupament manifesta que ‘el canvi de rumb d’Artur Mas i la transcendència del moment exigeixen generositat, i si cal, renunciar als interessos personals i de partits’.

Cap perjudici a la relació amb altres partits

Segons el coordinador de Reagrupament Anoia, Jordi Tomàs, la postura de RCat de cara a les eleccions del dia 25 ‘no ha de perjudicar la relació amb cap partit polític, i menys amb aquells amb qui vam concórrer coalicionats a les eleccions espanyoles o a les municipals, com per exemple a Igualada’. En aquest sentit afegeix que la situació és totalment diferent i que per part del partit ‘no hi haurà cap tipus de problema en seguir treballant i col·laborant amb ERC-Igualada, i la feina que s’està fent a nivell municipal segueix tant vigent com el primer dia’.


7 Comentaris

A

Andreuss

Igualada

14 d'octubre 2012.20:00h

Respondre

quina pena, d’esquerra a reagrupament, despres feu coalició amb esquerra al Ajuntament d’Igualada, i ara demaneu el vot per ciu.Quin serà el futur de Reagrupament, plegar???

C

Carla

Barcelona

14 d'octubre 2012.15:09h

Respondre

Encara que sembli mentida, Rcat es mou per ideals i conviccions, no per cadires o favors, entre d’altres coses perque no n’ha demanat cap de favor ni te un sòl euro per tornar. Lliures totalment... Llegir més per actuar com creiem que és millor per CAT, en aquest cas, donar suport a qui ha iniciar el procés i que necessita el màxim de recolzament per a dur-ho a terme. Sense el màxim suport ciutadà, en Mas i Catalunyà s’afebliria cara a la comunitat internacional.
Es podrá estar més o menys d’acord, però el que no és ètic i moralment reprobable és llençar mentires i difamacions sobre una formació que sempre ha treballat incondicionalment pel país, la prova: no es presenta a les eleccions per no dispersar el vot.

j

josep

igualada

13 d'octubre 2012.23:26h

Respondre

una bona manera de tornar el favor a erc que els hi fa de paraigues i ajuda a amortitzar préstecs... però vaja, 40 mil vots tampoc són gaires, sort que l’artur en treurà quasi 2 milions!!!

M

Marcel Puig Castells

Sant Genís

13 d'octubre 2012.11:40h

Respondre

Quina pena...regeneració democràtica demanava RCat..sí sí...
Si la unitat independentista ha de ser amb els qui ens retallen la vida, que no n’hi hagi.
Quina pena...

L

La barretina

Igualada

13 d'octubre 2012.10:17h

Respondre

Aquest de Reagrupament són l’exemple de com s’haurien de fer les coses, des de la seva creació treballant sense descans per la independència, no han desistit malgrat tot, aquí estan donant... Llegir més suport desinteressat a qui ens pot dur cap a l’estat propi. En moments excepcionals, cal mirar més enllà, a Rcat sempre ho han fet. Gràcies, sou grans!

G

Guillem

Igualada

12 d'octubre 2012.13:50h

Respondre

Patriotisme i dignitat! Un acte de generositat amb el país. És un moment excepcional, i tots hem d’estar a l’alçada de la situació. Independència!

j

jaume rodriguez enrich

igualada

12 d'octubre 2012.07:37h

Respondre

la independencia es impossible mentres tots tots tots els partits sobiranistes no estiguin en una sola llista i mentres partits com unio expulsin el seu grand valor vila d abadal . Rls catalans... Llegir més sempre perderem, perque mirem a curt plaç I a Madrid ja es freguen les mans.
Cap parlamentari sobiraniste es pot perdre en llistes impossibles i les catalans no podem estar separats . Despres ja vindra el model de Pais ara Independencia, sensa ella ,el model de Pais l imposara España i allavors 300 anys mes de pitxor molt pitxor.UNITAT ARA , ARA o mai mes.Rs la ultima oportunitat.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.