TORNAR

Reagrupament Anoia no es presentarà a les municipals

Solidaritat Catalana ho decidirà en les properes setmanes

politica
Dimarts, 18 gener 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La secció comarcal de Reagrupament ja ha deixat clar que no pensa presentar-se a les eleccions municipals. Mentrestant, aquest dissabte es va constituir l'Executiva Regional del Penedès de Solidaritat Catalana per la Independència. Els seus representants han explicat que encara és aviat per decidir si participaran o no a les municipals, i que en tot cas es respectarà la voluntat dels associats de cada un dels municipis. Així doncs, no serà fins les properes setmanes quan es doni a conèixer quines poblacions anoienques compten, o no, amb una llista d'aquesta formació.

Inauguració del local de Reagrupament, a Igualada, el passat setembre

L'Assemblea Regional del Penedès de SI

L'igualadí Antoni Castells, que des d'aquest dissabte és Secretari d'Imatge i Comunicació de la Regió Penedès, explica que 'els resultats de les catalanes a Igualada van ser molt bons, però de moment no s'ha pres cap decisió'. Segons Castells, en les properes setmanes se celebrarà el congrés a l'Anoia —que escollirà els seus representants—, i serà en aquell moment quan es començarà a valorar si es confecciona o no una llista a Igualada o a d'altres poblacions anoienques.

Tant Castells com Fèlix Simon —Coordinador Regional del Penedès— apunten que 'no es vol córrer ni presentar llistes només per ser-hi', i diuen que la decisió la prendran en cada cas els adherits de cada un dels municipis, valorant cada realitat. Sembla que el calendari els pot atrapar si la decisió s'ajorna gaire, però Simon és del parer que 'hi ha temps, i cal fer les coses ben fetes'.

La regió Penedès de SI va celebrar aquest dissabte el seu primer congrés, al qual van participar una vuitantena d'adherits i simpatitzants. El sistema d'elecció dels quatre representants era per llista oberta, i van resultar escollits Fèlix Simon (coordinador regional), Jordi Esteban (organització i finances), Antoni Castells (imatge i comunicació) i Joan Manuel Duran (acció municipal). Després dels 9 congressos regionals, en els propers dies s'aniran configurant les diverses executives comarcals.

Reagrupament, no

Per la seva banda, des de la secció comarcal de Reagrupament, Jordi Tomàs ha confirmat que no concorreran a les municipals. Malgrat això, Tomàs ha explicat que la secció 'continua viva', encara que també s'hagi desmuntat la seu que tenien al carrer de Santa Maria d'Igualada, 'un local cedit per un associat i que ja des del principi era temporal'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.