TORNAR

Resultats al conjunt de la comarca del 1977 ençà

Aymamí, Castells, Torras i Calbó també mesuren avui les seves forces

politica
Diumenge, 7 juny 2009. 16:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
anoiadiari·cat us ofereix el llistat de resultats (en format Excel) obtinguts per totes les formacions polítiques que han concorregut als successius comicis celebrats a la comarca del 1977 ençà. El document, elaborat per l’Àrea de Processos Electorals del departament de Governació i Administracions Públiques, és un complet llistat amb totes les dades de participació i de resultats a nivell de municipi de les eleccions estatals, municipals, al Parlament i al Parlament Europeu des de 1977 a 2008.

Resultats electorals a Igualada del 1999 al 2008

anoiadiari·cat també us ofereix una aclaridora gràfica de l’evolució del vot a Igualada des de les eleccions europees del 1999 ençà. En base al marc igualadí, les dades del PSC computen conjuntament amb les d’ICV quan es fa referència a les eleccions municipals.

Just quan han passat dos anys dels últims comicis per escollir la composició dels ajuntaments anoiencs, les eleccions d’avui també podran tenir una lectura en clau local. Si bé és clar que a cada elecció els votants actuen seguint pautes diferents, els resultats d’avui podran fer pensar a més d’un que tal resultat apunta una tendència a l’alça o a la baixa de tal candidat o tal altre.

A banda d'aquesta informació de caire local i comarcal, anoiadiari·cat també us ofereix una selecció d'enllaços a tot de recursos on-line per a seguir la nit electoral.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.