TORNAR

Sergio Pérez passa el relleu a Marcel·lí Nieto a ERC Vilanova

politica
Dissabte, 13 maig 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El regidor més jove de l'Ajuntament de Vilanova, Sergio Pérez, d'Esquerra, un dels dos representants d'Esquerra al consistori, ha renunciat a la seva acta. Amb això, assumeix la seva posició el tercer a les llistes municipals de 2015, Marcel·lí Nieto.

Relleu al grup municipal republicà de Vilanova. Aquesta setmana, el regidor d'ERC-Som Vilanova Sergio Pérez ha presentat la seva renúncia com a càrrec electe al consistori vilanoví, donant pas al número 3 de la llista municipal, Marcel·lí Nieto. Pérez explica que "per qüestions laborals i de formació, no puc dedicar-me de forma efectiva i tant com jo voldria a la tasca de regidor, gestionant el dia a dia d'un municipi amb gairebé 13.000 habitants".

Així, Meritxell Humbert, que seguirà al capdavant de la formació vilanovina, passarà a formar tàndem amb Marcel·lí Nieto, que continuarà la tasca iniciada per Pérez, i conjuntament amb Humbert seguiran amb la tasca fiscalitzadora de l'acció del govern vilanoví, "treballant alhora per tots els seus veïns".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.