TORNAR

Socialistes d'Igualada creu que els resultats mostren indicis de recuperació del seu vot

Jordi Riba es felicita pel manteniment de la força electoral del PSC a Igualada

politica
Dimarts, 29 setembre 2015. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els socialistes igualadins s'han mostrat esperançats després de veure els resultats del passat diumenge, on han reeditat els suports que van assolir el passat mes de maig en els comicis municipals. Esperen que sigui un punt de partida per tornar a créixer.

En plena valoració dels resultats electorals, Socialistes d'Igualada ha destacat la fidelitat del vot que ha obtingut a la ciutat i que situa el PSC als gairebé 2.000 vots amb un total de 1.924 suports rebuts. La xifra és molt semblant als vots guanyats a les eleccions municipals del passat mes de maig i també a les eleccions al Parlament de Catalunya de fa tres anys, el que els porta a confirmar que la formació "manté el suport i que l'únic que els queda és tornar a créixer". Un objectiu "en el qual estan treballant i que, amb les xifres a la mà, veuen més a prop que lluny".

Riba, durant la campanya de les municipalsSocialistes d'Igualada agraeix públicament el suport rebut, aquest 27 de setembre, dels "gairebé 2.000 igualadins que han recolzat Miquel Iceta" i ha anunciat que això els reforça en el convenciment, tal i com van assegurar després de les eleccions municipals, que la recuperació del PSC ha començat: "aquestes dades ens omplen d'esperança i optimisme perquè són un senyal de que la socialdemocràcia a Igualada està ben viva, amb un suport important i amb ganes de ser present al debat polític del país i la ciutat".

Davant el que "sembla que pot ser l'inici de la recuperació electoral", Socialistes d'Igualada ja ha dit que continuarà amb la seva "activitat d'oposició fiscalitzadora i constructiva. L'objectiu és seguir preparant una alternativa d'esquerres i progressista per Igualada que provoqui el canvi a les eleccions municipals del 2019 i acabi amb la majoria absoluta de CiU". De cara a les eleccions del Congrés, PSC afirma que "defensarà un projecte de canvi per l'Estat Espanyol i un nou acord de convivència amb Catalunya basat en la reforma federal de la Constitució amb diàleg, acord i fraternitat".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.