TORNAR

Unanimitat perquè el corporatiu sigui a l'Anoia?

Joan Saura (ICV) ho veu amb bons ulls, Josep Rull i Oriol Pujol (CiU) hi aposten

politica
Dilluns, 1 juny 2009. 10:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El conseller d`interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Saura, afirma, en una entrevista al Primer Cafè de Ràdio Igualada, que el govern català té bones sensacions pel que fa la candidatura anoienca per obtenir l`Aeroport Corporatiu de Catalunya. D'altra banda els diputats al parlament català, Josep Rull i Oriol Pujol, van entrar dijous passat una proposta de resolució perquè el Parlament donés suport a la única candidatura l'Anoienca. La voluntat és que el Govern es pronunciï al seu favor el més aviat possible.

Joan Saura en la visita de divendres al Parc de Bombers d'Igualada

Josep Rull en la presentació de la proposta a Igualada

El conseller d'Interior de la Generalitat ho veu amb bons ulls

Joan Saura ha reconegut que el departament de política territorial de la Generalitat veu amb molt bons ulls la candidatura anoienca, i afirma que aquest equipament ha de ser clau pel futur de la comarca. El conseller d'interior remarca que amb l`Aeroport Corporatiu es potenciarà el dinamisme econòmic de la comarca, i a la vegada, segons Saura, es potenciarà una altra vessant de l`aeroport, que es convertirà en un punt estratègic pel que fa el control d`incendis de la Catalunya interior.

Proposta de resolució de CiU

Dijous, el diputat Josep Rul i el portaveu de CiU Oriol Pujol, entraven una proposta de resolució al Parlament per tal de donar suport a la candidatura de l'aeròdrom d'Igualada-Òdena. En l'exposició de motius reiteren la idoneïtat de l'aeròdrom per acollir aquesta infraestructura, la tradició aeronàutica de la zona i la complicada situació econòmica que travessa la comarca.

La proposta de resolució insta al Parlament 'que doni suport a la candidatura anoienca per tal que aculli l'aeroport corporatiu/empresarial, en el termini més breu possible, i en aquest sentit instar al Govern a dur a terme totes les accions necessàries per assolir aquest objectiu'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.