TORNAR

Els regidors de l'oposició no podran assistir a les juntes de govern

Jorba (CiU-Òdena): 'Continuen els tics dictatorials'

politica
Dilluns, 1 juny 2009. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El que va començar com un vot de confiança, en què l'alcalde d'Òdena convidava a l'oposició a les reunions de la junta de govern, ara és una negació. Les tensions i desavinences que s'han vist aquestes darreres setmanes en el sí del consistori odenenc han portat a què l'alcalde considerés que el clima de confiança que es buscava amb l'oposició no s'ha aconseguit 'ni tansols per tenir de l'oposició una major lleialtat institucional a l'ajuntament'. Per aquest fet d'ara en endavant, a les reunions de Junta de Govern no s'hi convidarà l'oposició.

Es tensen les relacions entre els grups municipals a l'Ajuntament

A través d'una carta oficial, l'alcalde ha informat als regidors de l'oposició, CiU i ERC, que a partir d'ara les convocatòries de Junta de Govern no se'ls faran extensives. Guisado explica en l'exposat de la carta que les Juntes es van obrir a l'oposició però que 'no s'han potenciat les coincidències, ans al contrari. Ni tan sols ha servit per tenir per part de l'oposició, una major lleialtat institucional, no al govern sinó a l'ajuntament i al municipi al qual representem'.

El portaveu de CiU, Francesc Jorba, ha quedat molt sorprès de la decisió que ha qualificat de 'tic dictatorial'. Per la seva banda el portaveu d'ERC-Òdena, Carles Casanovas, assenyala que 'aquesta actitud segueix la línia demostrada al ple del 12 de maig'.


4 Comentaris

n

nico

5 de juny 2009.11:58h

Respondre

Ben fet a qui vols enganyar dient que votes al PSC? Per favor! Us paguen per escriure xorrades? Jo no sabia que el psc ha demanat el mateix al consell comarcal.. On ho has llegit? O es que t’ho han... Llegir més dit directament els de Erc?
I ja que estàs tan ben informat i et sembla dictatorial que ara no asisteixin a les juntes de govern, pots dir-nos si quan governava ciu a òdena la oposició asistia a les juntes de govern?

B

Ben fet

Òdena

3 de juny 2009.10:01h

Respondre

Cansat, quina mania en posat etiquetes. Per que haig de ser de CiU i d’ERC?.
Soc del PSC, sempre he votat al PSC. Però no em sembla lògic que precisament al meu ajuntament no es respecti el torn ... Llegir més de paraula en els plens. Que es tanquin espais de diàleg com son les comissions de les que ara els heu expulsat.
Que potser et penses que per que voto al PSC haig de acceptar aquesta manca de democràcia?. Per que tot ha de ser blanc o negre?.
L’alcalde està fent coses ben fetes, però el dictador ja fa anys que es va morir.
Tancar espais de diàleg no afavorirà res.
Aquesta idea que teniu de qui no està amb el PSC està contra el PSC us perjudica. Ens perjudica. Em fa sentir malament com a votant del PSC que rebutgeu i deprecieu a la oposició. Si no tenim cap necessitat de fer-los fora d’enlloc tenint la majoria.
A que ve la rabieta de demanar al Consell Comarcal el mateix que la oposició us demana vosaltres aquí a Òdena? Què passarà si allà us mostren les actes de les reunions en el termini establert quan encara vosaltres probablement no heu posat cap acta sobre la taula.
Creieu que us afavoreix muntar aquests espectacles dictatorials de cara a les properes municipals?
Perjudica també a tot el poble que veu com us passeu tot el dia jugant a ping pong acusant-vos de tota mena de triquimanyes. Ni a l’escola bressol del meu fill hi ha baralles tan infantils.
Al carrer la vida segueix i els odenencs veiem com esteu fent un espectacle de titelles que jo ja donava per finiquitat.

c

cansat

igualada

2 de juny 2009.13:18h

Respondre

es curios com el Ben Fet acava de convertir el que és la fi de un fet de ”bona voluntat politica” (donades les tensions de les darreres setmanes, i pel que se, segur que els seus amics de ERC o... Llegir més CiU no deurien fer mai aixo de convidar a la oposició a la junta de govenr) en un acte.. com en dieu, en un acte contra la democracia...no?? I ja, per acavar la exageració ironitza sobre que no els deixaran assistir als plens...
Crec que ERC i CiU esteu abonats a aquest diari.. recuperant la inversió?

B

Ben fet

Òdena

2 de juny 2009.12:30h

Respondre

Ben fet Sr Guisado.
A més és una manera d’estalviar. Per què pagar diners a l’oposició per assistir a reunions si ja hi sou vosaltres?. Em sembla una bona mesura anticrisi. Crec que... Llegir més l’estalvi que tindreu ara el podríeu distribuir a parts iguals entre el PIPI-MAN de la Plaça de la Font i augmentant la tarifa de les vostres reunions.
El proper pas es despedir-los dels plens. Si tampoc serveixen per res!!!. A més us estalviaríeu 80€ més (80 X 5 = 400€). Cap al PIPI-Man.
També us podeu vendre les cadires de la sala de plens que ocupen els de l’oposició i posar-les dins del PIPI-MAN.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.