TORNAR

CiU-Òdena demana la dimissió del regidor Victor Salas i que l’alcalde ‘baixi al terreny del diàleg’

El grup municipal lamenta el comportament dels dos polítics al darrer ple

politica
Divendres, 22 maig 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
De ‘lamentable episodi’ és com el grup municipal de CiU a Òdena qualifica els últims minuts del darrer ple municipal, sessió durant la qual el regidor d’ERC, Carles Casanova va posar de manifest uns erronis ‘cobraments de reunions’ per part dels regidors socialistes. Davant aquesta declaració des de CiU reitera que cal aclarir els fets i que donaran suport a qualsevol petició d’informació. De fet CiU demana la dimissió del regidor Víctor M.Salas per haver ‘negat una informació’ als companys d’ERC amb una resposta molt inapropiada.

La sala de plens va acollir un episodi tens

El grup municipal de CiU-Òdena lamenta com va acabar el Ple

El grup municipal de CiU lamenta com va acabar el darrer ple municipal en què en l’exposició del regidor d’ERC, a precs i preguntes, l’alcalde ‘li va retirar la paraula aixecant la sessió sense deixar-lo acabar’. Per aquest comportament, el grup municipal demana a l’alcalde ‘que deixi la prepotència i baixi al terreny del diàleg’.

En aquest mateix sentit el grup lamenta que el regidor Victor M.Salas, respongués per e-mail una petició d’informació d’ERC, sobre les reunions celebrades per l’equip de govern amb ‘una resposta que creiem inoportuna, fora de lloc i amb comentaris que fan que es puguin tenir dubtes de si el cobrament de certes reunions és el més adequat’.

Així mateix el portaveu de CiU, Francesc Jorba insisteix que ‘demanar informació de les seves reunions dels dilluns ( actes, assistències,..etc) , no pot tenir per resposta que no es faran arribar, ja que són reunions estratègiques d’equip en algunes, i per tant no són de rebut;fer-les arribar, al igual que el PSC PSOE Òdena no demana les que ERC fa.

A través d’un exposat extens per part del grup municipal de CiU, demanen a Salas la seva immediata dimissió argumentant que ‘atès que al nostre entendre, un regidor no pot escriure el que va escriure, que informació és un dret i és transparència, i no pressuposa res; i que comparar reunions estratègiques de govern amb les reunions dels altres partits és molt inadequat, i més si les primeres son remunerades’.

Podeu consultar el text ínegre del grup municipal de CiU a través d’AQUEST ENLLAÇ.

Documents adjunts

Comunicat de CiU-Òdena



7 Comentaris

S

Santi

Òdena

26 de maig 2009.20:42h

Respondre

Amics la deriva moral , de coherència i de projecte de CIU Òdena ja no te nom, ho si en te molts, però cap de massa maco.
Quin oportunisme ranci el aprofitar les acusacions de ERC per voler ser... Llegir més mes ‘xulo’ que ningú i fer mes merder demanant la dimissió d’un regidor que sembla ser que el seu pecat es haver contestat amb un mail les peticions de ERC.
Francament si aquest es el projecte i el exemple de CIU pels nostres fills , ja podem anar preparant-nos.
No toca aquí, penso jo Sr. ElMonje, posar-se amb la vida personal de ningú per molt que no ens agradi com gestiona els seus negocis, cadascú es lliure de fer en la seva vida personal el que cregui convenient.

e

elmonje

26 de maig 2009.19:02h

Respondre

que vols insinuà amb aquest comentari Marc?
jo tambe conec a un maltractador i pedrasta q es diu Marc i esta a la presso que es just on han de estar els delincuents.

m

marc

igualada

26 de maig 2009.15:34h

Respondre

L’exalcalde de Collbató (PSC) accepta 5 anys de presó per apropiar-se de 76.000... Llegir més euros.

http://www.3cat24.cat/noticia/386811/baixllobregat/Lexalcalde-de-Collbato-accepta-5-anys-de-preso-per-apropiar-se-de-76000-euros

e

elmonje

26 de maig 2009.13:49h

Respondre

Hola ”un noi dÒdena” tota la meva vida he estat de CiU, i soc de CiU, però, mai de CiU-Òdena mentre aquest personatje d’en Jorba hi sigui el cap. Amb 62 anys tú no m’has d’ensenyar res... Llegir més de pol-litica municipal, perque jo sè el que vec, i escolto, per tant, tinc dret de tenir la meva opiniò sobre la politica del meu municipi com tots els Òdenencs/as, i no trovo encertat que per no pensar com tú, hem diguis socialista, aixo es dictatorial (o ets dels meus o ets dels dolents) però... Qui son els bons i qui els dolents?.
referent a que si soc o no regidor, dirte que ja soc una mica gran per fer pol-litica i soc dels que pensem que és per als joves, per tant.. frio,frio.
Pot ser tù si ets regidor?. O pot ser ets el Jorba?.......
De totes maneres vull que quedi clar que jo recolço el proyecte d’en Guisado i el seu equip, que entenc que vostè es prengui malament que un convergent com jo, no el voti o no voti CiU-Òdena, però la pol-litica municipal es la que tinc mes proxima i aquells proyectes i planificacions que es poguin du a terme al meu municipi, m’afectan directament, per tant tinc tot el dret de criticar o recolçar.
No m’ha sorpres la reaccio del Jorba, perque a CiU tenim lo que tenim i aixins vaig fer arrivar la meva critica en el seu dia al Duran. Jo sè, la opiniò que en Duran té den Jorba i la seva manera de fer oposiciò, i ara ens sorpren fen cursa amb el Casanova per agafar el protagonisme de la oposiciò. Quin desastre d’oposiciò!!!!!!

U

Un noi d'odena

odena

26 de maig 2009.11:55h

Respondre

Hola, aquests comentari monje sembla a un del PSC, mateix discurs. Segurament ets un regidor amagat, com el vostre alcalde, no se que pasa de veritat però heu canviat de cara i de parer;Crec que... Llegir més demanar informació no es res de dolent i mes si hi paguem tots, perquè la transparència en politica deixar molt que desitjar. Aquests del PSC acusen amb el dit(no us en recordeu quan estaveu fent oposició)plens amb insults, revistes contra persones, mentides sobre mentides, i ara que ....Lo que ha passat a Òdena es gravissim i mai serà com abans. Lo millor que podeu fer es callar perque avui en dia parlar de la resta no beneficia gens ( ha quedat demostrat) el senyor casanova i el senyor jorba fan la seva feïna, per cert l’empresa del senyor jorba no ha tancat; no diguis mentides senyor Monje. Per cert els empresaris mai es posen entre empresaris i si ho ets no t’amagis sota al carnte del Psc.
Sort per qui la necessiti

u

un odenenc

Òdena

23 de maig 2009.19:53h

Respondre

Ja trigava massa en Jorba en apuntar-s’hi al carro, tota una setmana sense obrir la boca, quin patiment!, eh Francesc?
Quines ganes que la justícia acabi per esbrinar tota la veritat, la llàstima... Llegir més es que aquesta es lenta, lenta.

l

lector

conca

22 de maig 2009.11:14h

Respondre

jajajajaja! Aquesta si que es bona!! Quin desastre de diari sou.. a més no saber amagar el color polític que us delata a kilometres no teniu ni idea del que publiqueu!!! Victor Salas regidor... Llegir més d’hisenda!!! jajajaja! als 2 anys de legislatura i no us entereu de res... segui així que arribareu lluny!!!
noticies bomba sense contrastar, mentides en primera plana per donar bombo a erc... quina maravella de premsa tenim a la comarca...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.