TORNAR

Vila de Capellades - CUP demanarà a l'Ajuntament que organizi la consulta popular

Ple municipal a Capellades

politica
Dimecres, 23 desembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Vila de Capellades - CUP presentarà aquest vespre al Ple municipal de Capellades una moció per tal que l’Ajuntament del municipi assumeixi la organització de la consulta popular sobre la independència dels Països Catalans. La moció posa de relleu la voluntat que hi ha al municipi i a l'Ajuntament de participar en una futura consulta popular i que la major parts dels regidors i regidores de l’Ajuntament de Capellades estant a favor d'aquests processos democràtics.

VdC-CUP recorda també en la moció que presentaran aquest vespre al Ple, que en el Ple del passat 30 de setembre de 2009, van ser aprovades dues mocions, una per al reconeixement al dret d’autodeterminació i una altra de suport a les consultes populars municipals per la independència presentada pels grups municipals d’ERC i CiU.

El text posa també de relleu la capacitat 'd’infraestructura i recursos humans que té l’Ajuntament de Capellades alhora de poder organitzar una consulta popular per la Independència a Capellades', i insta a tots els regidors i regidores a fer un front comú per tal de que a Capellades es pugui realitzar una consulta popular.

Així sol·licita que l'Ajuntament de Capellades organitzi i impulsi aquesta consulta abans de juny de 2009.

En el cas que prosperés aquesta moció, l'ajuntament de Capellades seria el primer consistori anoienc en agafar les regnes de l'organització de les consultes. Són, de moment, cinc els municipis on l'organització del referèndum és una posició en ferm. A banda de Els Prats de Rei i Hostales de Pierola, que ja van celebrar la consulta, la comarca compta amb diverses iniciatives per organitzar les consultes, com IGDecidim, Tous Decideix, els veïns del nucli antic de Montbui, o els de l'Espellt.


2 Comentaris

J

Jordi

capellades

26 de desembre 2009.00:40h

Respondre

Volem que l’Ajuntament es gasti diners en organitzar la consulta i després ens queixem que no en té per a poder subvencionar algunes entitats i/o activitats. D’acord, per a la consulta calen... Llegir més pocs diners, però serien més útils per a d’altres situacions.

P

Pepe

Capellades

24 de desembre 2009.18:28h

Respondre

Sembla que a Capellades no hi ha cap problema, deficit economic del ajuntament, alta tassa d´aturats, etc, etc. Espero que l´equip de govern es deciqui a coses mes importants i no a aquestes... Llegir més vaganades.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.