TORNAR

La vilanovina Txell Humbert, nova presidenta comarcal d'Esquerra

Xavier Bermúdez i Daniel Abulí són escollits com a Consellers Nacionals

politica
Dimarts, 21 juliol 2015. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb l'assistència de més de 50 militants del partit, ERC va fer la setmana passada el seu Congrés Comarcal. Només hi va haver una única candidatura presentada, liderada per Txell Humbert, que substituirà  Jordi Calpe com a presidenta

El Congrés d'ERC-Anoia va escollir la nova presidenta de l'Executiva Comarcal, Txell Humbert, que relleva el regidor dels Hostalets, Jordi Calpe. La d'Humbert -regidora de Vilanova- va ser l' única candidatura presentada i va estar escollida amb els vots a favor de tota la militància present. La candidatura la complementen els militants Josep Maria Palau, Carolina Telechea, Jordi Badia, Vanessa Postigo, David Alquézar, Alba Vergés, David Sánchez, Xavier Pérez Fornés, Joan Serra, Carles Casanova, Jordi Bòria i Daniel Abulí.

La vilanovina relleva a Jordi CalpeHumbert va assegurar que encara amb moltes ganes aquest nou càrrec, amb una executiva renovada, amb il·lusió per a treballar per la comarca i seguir la línia de treball, com fins ara. Per la seva banda, Jordi Calpe va fer un balanç dels darrers quatre anys de mandat, amb la satisfacció d'haver crescut com a partit a la comarca. En el mateix Congrés, es va escollir la diputada Alba Vergés com a primera persona candidata de l'Anoia per a les llistes del Parlament en les eleccions del setembre. Tot i això, caldrà esperar a les darreres notícies, per saber com es configura la llista electoral d'ERC per al 27S. D'altra banda, Xavier Bermúdez i Daniel Abulí varen ser escollits Consellers Nacionals del partit. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.