TORNAR

Vox es querella contra Alba Vergés i altres membres de la Mesa per la Llei de Presidència

El partit d’extrema dreta demana la detenció immediata de la diputada anoienca, Roger Torrent i dos altres parlamentaris

politica
Dimecres, 9 maig 2018. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació ultradretana espanyola, molt activa a nivell judicial, ha emprès ara la via judicial contra els membres sobiranistes de la Mesa del Parlament per haver admès la tramitació de la reforma de la Llei de Presidència. Entre les quatre persones querellades, la diputada igualadina Alba Vergés.

Un dels partits extraparlamentaris de l'ultradreta espanyola, Vox, ha posat a la seva diana els quatre membres dels partits sobiranistes que hi ha a la Mesa del Parlament. S'ha portat al TSJC una querella criminal contra Roger Torrent, Josep Costa, Eusebi Campdepadrós i Alba Vergés per "prevaricació i desobediència" en haver admès a tràmit la proposta per modificar la Llei de Presidència. La força que presideix Santiago Abascal exigeix "la detenció i ingrés a presó preventiva" d'aquests quatre membres de la Mesa. 

La Mesa, la jornada de la seva constitucióAlba Vergés, en declaracions a Anoiadiari, comenta que "Vox està en la seva línia. Fan el paper d'inquisidors i han trobat una veta en tot el que passa a Catalunya. És molt exagerada aquesta querella, perquè aquestes funcions d'admetre a tràmit són les habituals d'un Parlament. No som un tribunal censor". Considera que "és un escàndol que s'hagi arribat a aquest nivell. Ens hauríem de preguntar què és Vox i d'on ha sortit". Pel que fa a la investidura, Vergés apunta que "estem posant tot l'esforç en facilitar la investidura, que és un pas necessari per tenir una defensa". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.