TORNAR

L'Anoia és la tercera comarca amb més grups escolars confinats

Per darrere de la Garrotxa i la Val d’Aran

Salut
Dijous, 18 febrer 2021. 11:56. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Anoia és la tercera comarca del país amb un percentatge més alt de centres d'ensenyament amb grups escolars confinats. Dels 90 centres educatius, un total de 16 tenen algun grup en confinament.

PUBLICITAT

Amb un 18% de centres educatius amb grups escolars confinats, l'Anoia és la tercera comarca catalana amb l'índex d'incidència de la pandèmia. Només la superen la Val d'Aran, amb 4 de 15 centres amb grups confinats, i la Garrotxa, amb 15 centres amb grups confinats d'un total de 55. Ambdues comarques tenen un 27% de centres afectats.

El municipi més afectat és Santa Margarida de Montbui, on l'institut Montbui té 11 grups confinats i 280 persones confinades. En aquest centre, s'han detectat 50 casos positius en els darrers 10 dies. Hi ha 5 grups confinats i 104 persones confinades a l'escola Antoni Gaudí; i 1 grup i 17 confinats a l'escola Garcia Lorca.

Les dades dels casos COVID-19 als centres educatius s'obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l'aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació dona suport als ​centres educatius en el marc del Protocol de casos COVID-19 als centres educatius​​. El Departament d'Educació les actualitza diàriament a través del seu portal. La darrera actualització és dijous 18 de febrer.

CONSULTA AQUÍ LES DADES I GRÀFICS DE L'EVOLUCIÓ, DIA A DIA, DE LA COVID-19 A IGUALADA I L'ANOIA


1 Comentaris

j

josepm

IGD

19 de febrer 2021.18:46h

Respondre

Potser hi te a veure que, en especial els xicots, majoritàriament no fan ús de la mascareta. Potser no fa per ells? Potser les autoritats no s’han pres la molèstia d’apropar-se a les sortides... Llegir més dels centres a les 12 h i a les 17 h per avisar qui calgui i sancionar qui no vulgui entendre.

Diu poc a favor d’aquests joves respecte a la seva educació i respecte a l’entorn, entorn familiar en especial. Hem educat uns joves molt actius en la reclamació de drets i gens conscients en l’acompliment d’obligacions. I així ens va.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.