TORNAR

Les empreses Velamen i Vintset porten bates quirúrgiques a la residència Pare Vilaseca

Espai patrocinat per

La indústria tèxtil posa el seu gra de sorra per pal·liar la manca d’equips de protecció

Salut
Divendres, 24 abril 2020. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La residència Pare Vilaseca ha rebut una nova partida de bates quirúrgiques. Ha estat fruit de la col·laboració de l'empresa tèxtil Velamen, que ha reorientat la seva producció per donar resposta a les necessitats actuals amb la crisi de la COVID-19.

PUBLICITAT

La col·laboració i l'experiència de l'empresa tèxtil Velamen i d'un dels seus tallers col·laboradors, Vintset, d'Igualada, ha permès a la Residència Pare Vilaseca comptar amb bates quirúrgiques que es poden rentar i reutilitzar. Serviran per protegir els seus treballadors mentre duri la lluita contra el coronavirus COVID-19. Aquesta ajuda ha arribat en un moment clau, ja que s'han esgotat les bates quirúrgiques d'un sol ús que tenia el centre, i que amb la situació actual són molt difícils d'aconseguir, ja que se'n gasten moltes.

L'equip del taller Vintset, d'IgualadaL'actual pandèmia ha plantejat un nou escenari i nous reptes per a empreses com Velamen i els seus tallers col·laboradors. El primer repte ha estat respondre "d'una forma o altra en la crisi sanitària que pateix el nostre país". L'empresa ha reorientat la seva activitat cap a la fabricació de productes sanitaris, el que ha representat una ajuda inestimable per a nombrosos hospitals i residències. Així, ha ajudat a resoldre un dels problemes del món sanitari, que és la dificultat de disposar de tots els equips de protecció individual (EPIs) necessaris per evitar el contagi de COVID-19.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.