TORNAR

La Biblioteca d'Òdena acull un cicle de conferències sobre l'energia i emergència climàtica

societat
Dimarts, 12 setembre 2023. 11:34. Redacció AnoiaDiari.

La Biblioteca L'Atzavara d'Òdena ofereix un cicle de conferències per reflexionar sobre les situacions d'emergència climàtica i social actuals. El cicle "Altes Veus, Parlem d'energia", que és impartit per experts en la matèria i obert a tothom, busca promoure la reflexió i fomentar l'esperit crític de la ciutadania.

Enguany s'han programat dues conferències: "L'energia a Catalunya: com hem arribat on som?" i "La transició energètica a Catalunya".

Dijous 21 de setembre, a les 18 hores, la sala d'actes de la biblioteca acollirà L'energia a Catalunya: com hem arribat on som?, la conferència a càrrec de Joaquim Corominas Viñas, doctor enginyer industrial. President i organitzador de l'Associació Congrés d'Energia de Catalunya i membre de la Junta de la Societat Catalana de Tecnologia.

La segona conferència tindrà lloc divendres 27 d'octubre, a les 18 hores, a la mateixa sala d'actes. La transició energètica a Catalunya, serà a càrrec de Ramon Sans Rovira, enginyer industrial. Autor del model de càlcul TE21 sobre transició energètica, del web amb dades de tots els Municipis i Comarques de Catalunya: www.transicioenergetica.com i dels dos llibres: El col·lapse és evitable (2014) i La darrera oportunitat (2016).

Es tracta d'un cicle "molt interessant per fer front a les situacions d'emergència climàtica i social, ja que permeten que la societat conegui i entengui què és l'energia, per a què es fa servir, com es fa servir i si l'ús que se'n fa és malbaratador o no".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.