TORNAR
PUBLICITAT

La Cambra a l'Anoia forma a 20 joves en dues especialitats: electromecànica i tasques administratives

Els cursos han consistit en 150 hores de formació, de les quals 100 han estat pràctiques

societat
Dilluns, 3 agost 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Es tractava d'un curs d'electromecànica i un altre d'auxiliar administrativa. Les pràctiques, en el cas de l'electromecànica, es van desenvolupar al concessionari igualadí de Volkswagen Servisimó-

PUBLICITAT

Els joves del curs d'electromecànica, amb el diplomaAquest juliol s'han completat dos dels cursos que la Cambra de l'Anoia impartia mitjançant el programa PICE de Garantia Juvenil als joves del territori. Una vintena de persones se n'han beneficiat. Es tracta de programes formatius que prioritzen les hores pràctiques: ja que tant el curs d'administratiu com el d'electromecànica han comptat amb un total de 150 hores, de les quals 100 hores les han dedicat a sessions pràctiques.

El curs d'electromecànica de vehicles va ser possible gràcies a la col·laboració del concessionari Volkswagen-Audi, ja que ha estat l'espai on els 12 alumnes del programa van poder implementar els seus coneixements teòrics. Les hores pràctiques realitzades en aquesta empresa van servir perquè els alumnes coneguessin el dia a dia que es poden trobar al seu ofici i adquireixin habilitats i coneixements in situ. El delegat de la Cambra de l'Anoia, Xavier Badia, va lliurar al gerent de Servisimó SL, Franscesc Pua, el "Segell d'Empresa Compromesa". La dotzena de joves que van acabar el curs van adquirir coneixements de mecanitzat bàsic i de desmuntatge, muntatge i substitució d'elements mecànics i elèctrics simples del vehicle, sota supervisió.

També es va fer el curs d'auxiliar administrativa. Ha contribuït a què 8 joves de la comarca hagin adquirit els coneixements necessaris per poder desenvolupar tasques administratives. El Programa Integral de Cualificación y Empleo, PICE, es dirigeix a joves d'entre 16 i 29 anys que pretenen millorar les opcions d'incorporació al mercat laboral. En concret, mitjançant la Cambra de Barcelona el programa dissenya itineraris adaptats als interessos, perfil, grau de qualificació i capacitats amb l'objectiu d'afavorir les possibilitats d'inversió laboral.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.