TORNAR
PUBLICITAT

El Campus Igualada UdL celebra una jornada de portes obertes el 6 d'abril

Les inscripcions per a la jornada s’han de fer abans del 31 de març a la web de la UdL

societat
Dimecres, 27 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Portes obertes o, més ben dit, Campus Oberts. El primer dissabte d'abril el Campus igualadí donarà conèixer en dos torns la seva oferta educativa als pares,  mares i estudiants que valorin els estudis de la UdL per al proper curs. Serà el sisè any d'obertura de l'equipament i el segon que es fa dins el sistema de la UdL.

PUBLICITAT

El dissabte dia 6 d'abril el Campus Universitari Igualada de la Universitat de Lleida (UdL) fa la Jornada de Campus Oberts per a famílies, un esdeveniment dirigit a pares, mares i estudiants que vulguin informar-se sobre els estudis, tant de grau com de màster, que s'imparteixen al campus igualadí. A més, en aquesta Jornada es podran conèixer també les instal·lacions, el professorat i els serveis del centre.

El Campus Universitari, al Pla de la MassaHi haurà diferents torns per a les visites, en funció de l'oferta formativa que es vulgui conèixer. Pels estudis en ciències de la salut, que ofereix la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia, caldrà inscriure's al torn de les 10. D'altra banda, tots els interessats en els graus i màsters d'enginyeria que l'Escola Politènica Superior de la UdL imparteix al campus anoienc, s'hauran d'inscriure al torn de les 12. Les inscripcions s'han de fer abans del dia 31 de març a través de la web de la Universitat de Lleida: www.udl.cat o a l'enllaç.

També el dia 4 de maig hi haurà una altra Jornada de Campus Oberts per a pares i mares i ja es podrà formalitzar la inscripció a la web del UdL. Els estudis de l'Escola Politècnica Superior de la UdL que s'imparteixen al Campus Universitari Igualada-UdL són el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, el grau en Enginyeria Química i el grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació. Aquest darrer, un grau en formació dual, és a dir, on l'estudiantat fa pràctiques remunerades en empreses amb un contracte laboral alhora que es forma a les aules. Finalment, en l'àmbit de l'enginyeria, el Campus igualadí ofereix també el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa. En la branca de les ciències de la salut, la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UdL ofereix a Igualada el grau en Infermeria i el doble grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.