TORNAR
PUBLICITAT

La coll@nada reclama més inversió per a les actuacions musicals del Rec

Maria Enrich explica que el preu dels grups és relatiu

societat
Dimarts, 10 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest és el setè any que la coll@nada organitza activitats populars per tal d’involucrar i fer participar els joves a la festa Major de la ciutat. Enguany es presenta un programa molt complert, es mantenen les activitats clàssiques i se n’incorporen algunes de noves però els membres de la coll@anada demanen a l’Ajuntament que aposti més fort per les actuacions musicals que es fan al Rec per tal de dinamitzar la zona de barraques i fer-la atractiva a igualadins i gent de fora.
PUBLICITAT

Festa del dinar

Elecció de l'hereu i la pubilla

Jocs bèsties

La coll@anada és una associació que aixopluga les colles de la ciutat que vulguin organitzar un acte per la Festa Major. Segons Ricard Carles, organitzador de la Coll@anada: ‘es pretén que tots els actes siguin populars, gratuïts i oberts a tothom’. Algunes de les activitats més típiques són la butifarrada, els jocs bèsties o el cerca nit. Segons Ricard Carles, la Coll@anada va néixer amb l’objectiu de fer particpiar els joves a la festa Major de la ciutat ja que fins aquell moment molts marxaven durant les festes: ‘Hem passat de tenir igualadins que anaven a l’Aquelarre durant la Festa Major a que hi hagi gent de Cervera que vingui aquí’.

Fa anys que la coll@anada reclama a l’Ajuntament d’Igualada que inverteixi més diners en la contractació dels grups musicals que actuen al Rec durant les barraques, ja que segons expliquen, cada any disminueix més el presupost que s’hi destina. L’any passat es va fer una manifestació lúdica i pacífica durant els actes de Festa Major per reivindicar aquest fet. Aquest any al rec hi actuaran Dijous Paella i la família Taeli

Reclamen més barraques

La coll@nada disposa de sis barraques al rec que distribueix entre les colles que organitzen actes per la festa major. Ricard Carles creu que aquesta és la millor manera de retroalimentar la festa ja que els diners que es fan a la barraca es destinen a finançar-ne alguns actes. La coll@anada voldria, doncs, disposar de més barraques tot i que entenen que també s’ha de deixar espai a altres entitats. De totes maneres han mostrat la seva disconformitat amb el fet que la colla de Cal Cri (organitzadors de la botifarrada popular) s’hagin quedat sense barraca. Aquesta colla va presentar la sol•licitud fora de termini però segons Carles va quedar en primer lloc de la llista d’espera. En canvi, quan una de les entitats a qui se li havia assignat una barraca es va donar de baixa, no va ser la Colla de Cal Cri qui va obtenir la llicència.

Maria Enrich: ‘Aquest any s’han destinat més diners a les actuacions musicals que l’any passat’

Maria Enrich, regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Igualada ha explicat que enguany s’han destinat més diners que l’any passat en la contractació dels grups musicals del Rec però aclareix que és pura casualitat ja que el preu dels grups no és fixe, puja i baixa segons el reconeixament que té en aquell moment, per tant no és una dada absoluta que valori la trascendència del concert. A més a més, Maria Enrich ha apuntat que precisament enguany s’han fet retallades presupostàries en molts dels actes de la Festa Major

PUBLICITAT

26 Comentaris

B

Bea

Igualada

19 d'agost 2010.09:48h

Respondre

Can Cri, ha quedat súper clar!!!;)
I que quedi clar que som molts els que trobarem a faltar la vostra Barraca aquest any a la Festa Major!!!

C

Can cri

Iguarrada

18 d'agost 2010.19:45h

Respondre

Com a joves (ex) participatius d’una festa major,fins ara considerada, nostre. Creiem que el trafic d’influencies no nomes es tant mediatic com en el cas del palau, a nivell local ens trobem que... Llegir més els fills de ....” politcs” tenen preferencia davant als joves amb iniciativa. Aixo no es favoritisme?

Total podriem fer servir un discurs senzill pero en canvi no en farem cap. Jutgeu vosaltres mateixos el correu que vam rebre per part de l’ajuntament.

COMUNICAT BARRAQUES - noves inscripcions
De:
”RABELL PADRÓ, Jep”
...
Añadir a Contactos
Para:

Benvolguts/des,

Després de la primera reunió de barraques que es va dur a terme el passat 10 de juny de 2010, s’han rebut 4 peticions més d’entitats que tenen la voluntat de participar en l’activitat de Barraques 2010. Des del Departament de Cultura s’ha valorat per raons de seguretat i de manca d’espai, posar en llista d’espera aquestes entitats. En el cas que una entitat es retiri, ocuparien el seu lloc per ordre de registre d’entrada de la instància a l’IMC. Per tant, l’activitat queda limitada a les 19 barraques que es van distribuïr per sorteig després de la reunió.

En el cas que alguna de les entitats amb assignació d’espai no tingui clara la seva participació durant l’activitat, o bé vulguin compartir alguna nit amb aquestes entitats, cal que m’ho comuniquin per correu electrònic.

L’ordre és el següent:

DATA Reg. ENTITAT

14 juny: CAN CRI (la Collanada)
15 juny: BANDA DE MÚSICA
22 juny: BLACK STORM LEGIONS
30 juny: AD·DOMINI LATERE Associació

Moltes gràcies,
Josep Rabell Padró
Institut Municipal de Cultura

J

Joaquim Roca Martí

11 d'agost 2010.14:27h

Respondre

Fa temps que vaig a barraques! Si em veus, saludem i així et conec ! ja que això de l’anonimat ... xD

A

Albert

Igualada

11 d'agost 2010.12:24h

Respondre

Joaquim, l’any passat la cervesa a Barraques valia 1,5 euros. Potser ho desconeixes per no haver-hi assistit, et recomano que ho visitis. A l’Anòlia l’any passat valia 2,5 euros i aquest any... Llegir més 2,10. Això d’aquests 10 cèntims ...

j

japt

igualada

11 d'agost 2010.09:19h

Respondre

...moltes de les respostes son una veritable...COLLONADA....igualada un poble petit que enlloc de sumar i sumar.....mirem de restar.....i si una cosa funciona mirar de tocar els collons perque vagi... Llegir més a fer punyetes....aixo no te sentit.....

A

Albert

11 d'agost 2010.08:53h

Respondre

Aquest noi que es diu Titu és molt maleducat. Aquest ha de ser el tarannà dels joves de la collonada? Crispació, insults i manifestacions per crear malestar a la festa? I demana respecte per a la... Llegir més gent de la collonada? Algú els ha insultat? Pels comentaris només es diu que no tenen tanta rellevància com es pensen, res més. Que estiguin orgullosos del què fan ho trobo molt bé però crec que han traspassat el llindar de la supèrbia.
A mi tant me fa si els actes els organitza l’Ajuntament, la collonada, les entitats, etc. El que m’importa és passar-m’ho bé i hi ha activitats millor que altres. Hi ha coses que semblen de pati d’escola que voleu que us digui i amb això no vull faltar el respecte a ningú, i no només de la collonada, per exemple l’esmorzar que es fa a la plaça de l’ajuntament sembla donar caritat a la gent, jo el suprimiria i la figura del salero és patètica...però no em manifestaré per això...

C

Carles

11 d'agost 2010.05:02h

Respondre

Bones!
En primer lloc dir que com a jove , per mi la coll@nada si que és un dels plats forts de la festa major en tant que dinamitzen centenars de persones per a que milers puguin gaudir de unes... Llegir més festes populars i joves , i ho entenc així per que observo any rera any com l’ajuntament no és digna a organitzar cap tipus d’activitat per als joves , excepte una plaça amb un alt contingut masclista i vigorexic i amb uns preus i unes normes que privatitzen la plaça.Per una altra banda felicito a les companyes de la coll@nada per que han demostrat de sobres que a Igualada és possible montar unes festes populars i al marge de la dinamica a la qual ens tenen acostumats de funcionar a cop de xec (i si no hi ha xec no hi ha festa...

salut!

J

Joaquim Roca Martí

11 d'agost 2010.01:12h

Respondre

Albert! Estic molt d’acord que s’ha de reivindicar sempre s’ha de reivindicar, però amb el que no estic d’acord és que s’aprofiti i és faci quedar malament a l’Ajuntament quan realment... Llegir més s’ajuda i és fan coses. Que l’any anterior un curiós rajes al mig de la festa i penges un cartell en contra l’ajuntament no em va agradar, que un altre curiós el contractin per tocar un concert e insulti els de l’ajuntament tampoc m’agrada.

S’ha de reivindicar Albert, però has intentat parlar amb algú per solucionar-ho?

Apart el preu de la birra és de 2.10 i m’agradarà comprovar el 1.5 que comentes.

Jo estic molt orgullós que la Coll@nada s’ompli Molt m’encanta que vingui gent de fora d’igualada i animo als organitzadors, però el que si que dic és que les coses és poden dir de forma més elegant i que la propaganda en contra l’ajuntament sobra ! ja que els de l’ajuntament són molt oberts.

Exemple uns NENS van proposar fer un sk8 parc “com s’escrigui” amb un llistat de materials amb preus i tot i mira ja el tenen fet a les comes !

Parlant la gent s’entén, amb cartellets i tonteries mil No!

P

Pol

10 d'agost 2010.21:30h

Respondre

Pels que comenten que són activitats només assistides per uns 400 joves, ben bé que no heu assistit a la majoria d’actes. La cigronada és plena a vessar cada cop més, i el cercanit no deixa de... Llegir més créixer cada any, superant per bastant les 400 persones, i curiosament amb moltíssima assistència de gent de fora la ciutat, per posar uns exemples.

És evident que la resta d’actes de Festa Major són igual de rellevants que els de la Coll@nada, i la majoria de gent que organitza i participa d’aquests últims també ho fa en la resta sense cap problema.

De totes maneres, amb la gent que dona l’esquena a la Coll@nada tractant la gent que la forma de joves inconscients i passant per alt la feina que fan amb la única intenció de passar-ho bé durant la Festa Major de la seva ciutat, poca cosa sembla que hi ha a fer.

t

titu

Igualada.

10 d'agost 2010.21:03h

Respondre

M’agradaria dir-vos que la majoria dels membres actius de la coll@nada estan involucrats en un o dos grups de cultura popular de la ciutat i que també tiren endavant aquestes entitats.

Així que... Llegir més tots aquests que critiqueu tant us podrieu posar espardenyes set betes com tots nosaltres, però no als peus sinó a la boca.

I clar que estem orgullosos de la coll@nada. Hem consolidat un seguit d’actes de gran participació i qualitat amb el mínim de calers possibles i sense amagar res com molts d’altres. La Festa Major i l’Anolia és el gran negoci d’alguns i el paguem entre tots. Aquí s’ha de fer la retallada.

I per últim. Les Barraques sòn ”made in La Coll@nada” per molt que els hi pesi a molts. Li podeu preguntar a l’ex-regidor de cultura i festes que ho va patir a flor de pell.

Una mica de respecte a la gent anònima que treballa (sense emportar-se un duro) i que s’engloba sota el nom LA COLL@NADA.

P

Pep

10 d'agost 2010.20:57h

Respondre

M’ha dit una persona vinculada a la comissió de festes que la plaça verda enguany costarà moltíssim menys que l’any passat. O sigui que això dels 8500 euros que dieu ja és història perquè... Llegir més l’economia municipal no s’ho deu poder permetre. Aquesta plaça és prescindible per al meu gust, però entenc que també té el seu públic que l’ompla completament. Estem al segle XXI i em preocupa que encara hi hagi persones ”i joves” que s’escandalizin amb un striptease i diguin que no és una activitat popular, ara resulta que el sexe és tabú i que perjudica als adolescents? Sabia que a Igualada hi havia molt carca però em pensava que eren ”els altres”. El que ningú pot negar és que cada any és una de les places més plenes de gent i l’Ajuntament o comissió de festes han de programar activitats per a tots els ciutadans, a més de fer activitats tradicionals, com les cercaviles, castells i sardanes... A més, les activitats de la collonada no tenen res a veure amb la cultura popular tampoc.
I a les festes del Faust que fan els de la collonada tampoc és que siguin gaire multitudinàries, són els 400 que heu dit més quatre gats de propina i de ben segur que també hi posa calés l’Ajuntament...
Però ningú diu que a les barraques no hi va ningú, no he vist cap comentari que digui això i no sé a què ve explicar tota la història de l’inici de les barraques. Algú les ha qüestionat?

S

Sergi

10 d'agost 2010.20:35h

Respondre

Per la Festa Major d’Igualada n’hi ha més d’un que fa el seu particular agost. Igualadins: Sort, festa i no us sentiu eclipsats.

A

Albert

10 d'agost 2010.18:03h

Respondre

Una mica d’història per aquells que parlen sense saber de què ni de qui són les iniciatives amb èxit (o a les barraques no hi va ningú??) o és que sabeu contar tant bé com els de Lynce?

Un... Llegir més grup de joves decideixen l’any 2003 plantejar a l’Ajuntament organitzar un seguit d’activitats per la gent jove. En el marc del Consell de Joves, es treballa una proposta per tal que els joves puguin ser protagonistes directes de la Festa Major i neix la idea de la Coll@nada, en què els joves, agrupats en colles, participaven de la festa tot organitzant diferents activitats.

Després de tot l’Ajuntament es fa enrere i anul·la les activitats dissenyades pel Consell de Joves. Unes setmanes abans de la festa, quan les converses ja estaven molt avançades i hi havia un acord amb el regidor de Cultura, la Coll@nada va ser prohibida unilateralment per l’equip de govern. S’argumentava aquesta fomentava el consum d’alcohol entre els joves i això va acabar provocant la retirada de les activitats, després de mesos de treball i de la implicació de prop de 150 joves.

Els joves van fer sentir la seva veu durant els actes de la Festa Major de l’any 2003. Durant el pregó, una cinquantena de joves van pujar a l’entarimat de la plaça de l’Ajuntament i van desplegar una gran pancarta, on es criticava l’Ajuntament per la prohibició, i durant tota la festa, els joves duien samarretes on es podia llegir la inscripció “Jo també vull barraques” i llaços negres en senyal de dol. Els actes previstos es van fer malgrat la prohibició, i així es va celebrar un animat correbars i un dinar de carmanyola, entre d’altres activitats.

Durant l’any 2004, i després d’intenses negociacions, es va poder celebrar la primera edició de la Coll@nada. Les barraques, ubicades al carrer del Rec, sols van poder ser-hi presents durant una nit, i es van mantenir un seguit d’activitats (fes-ta el dinar, jocs bèsties,…) que acabarien configurant el què és actualment la Coll@nada.

E

Eduard

Igualada

10 d'agost 2010.17:56h

Respondre

Aquest any es tornarà a fer la Plaça més Verda, la qual l’any passat va costar més de 8500 euros. Tal i com diuen al grup del Facebook creat per a protestar per aquesta manera de llençar els... Llegir més diners:

”Plaça més Verda: Activitat que consisteix simplement en omplir una plaça d’adolescents calents mirant una actuació d’striptease. Contra la vulgaritat, la hipocresía de la clase política i a favor de les iniciatives populars que fomenten el caliu social de la ciutat i li donen vida! Visca l’amor lliure i la llibertat moral de cadascú, però també visca el sentit comú, l’originalitat i la festa amb bon humor, que és el que intenta fomentar el jovent d’Igualada!”

A la passada Festa Major, mentre els patrocinadors aportaven 72000 euros (moltes gràcies a ells i més en temps no molt propicis) hi ha algú altre que se’n emportà 12000 euros per segons ells ”cerca de patrocinadors” (la majoria dels quals, per sort, són els mateixos des de fa molts anys). Què busca doncs ? Qui s’ho endú ? Si les coses no s’expliquen serà perquè volen amagar-nos alguna cosa més ? Per no parlar de gastar-se més de 20000 euros en càtering. Aquests números no són falsos, són els que va presentar el propi Ajuntament. Aquest any continuarem igual ?

A

Albert

Igualada

10 d'agost 2010.16:51h

Respondre

Subscric al 100% el comentari del Rafael.
Joaquim fas molt bé de defensar els teus amics de partit, però ser una mica més objectiu no va del tot malament; ah sí, parlant de negoci com dius tu:... Llegir més Una cervesa a l’Anòlia (servida per una empresa privada, curiosament cada any la mateixa) val 2,5 euros, en canvi a barraques per la FM (servida per les entitats sense ànim de lucre ... d’alguna banda s’han de poder finançar per a poder dur a terme les seves activitats) val 1,5 euros. I ”els cartells no cal posar-los” ... està prohibit reclamar millores que puguin repercutir en el bé de tots ?, ”tot està molt bé” ? Joaquim, perdona però al ser part interessada ja veig que no pots ser massa objectiu.

P

Pau

Igualada

10 d'agost 2010.16:15h

Respondre

”El preu dels grups és relatiu” ??? N’estem farts que des de l’Ajuntament ens prenguim per imbècils !

J

Joaquim Roca Martí

10 d'agost 2010.15:23h

Respondre

Rafael Anton, molts i molts actes de la festa major estan a petar de gent !

A

Albert

Igd

10 d'agost 2010.15:04h

Respondre

Nàdia:

Podria molt ben ser que tinguis raó en algunes coses.
En el que descarriles és en el tema de les empreses. No parlem de ”cadires anoia, SA” sinó d’una colla de chupòpters que són... Llegir més el càncer de la festa major i que ja fa massa anys que sagnen les arques municipals amb el vist-i-plau dels que manen, ja que són tots molt amics.

Queda clara ara la cosa?

a

anna

10 d'agost 2010.14:55h

Respondre

empresa privada = eclipsi

N

Nadia

10 d'agost 2010.14:14h

Respondre

Crec que esteu confonent COLLONADA amb BARRAQUES. Les barraques les munta l’ajuntament i les gestionen diferents entitats que fan activitats que reverteixen en la ciutat -no només en Festa Major... Llegir més crec-.
A part de la collonada hi ha moltes altres entitats que participen en la festa major, com són tots els grups de cercaviles.
No sé a quines empreses privades us referiu, però si són empreses privades és normal que vulguin guanyar-se la vida, o és que deixaran les cadires, els wc, els equips de so, etc gratis? És que la gent es pensa que es pot fer una festa major sense totes aquestes coses imprescindibles que costen diners? I els de la collonada també necessiten aquests serveis, oi? i qui els posa? L’ajuntament. Perquè no aneu a demanar a algú que us ho posi gratis tot. Es nota que la majoria sou joves i no sabeu que les coses tenen un preu i algú ha de controlar totes les despeses, i les vostres també i el diner públic és de tots. A part de les activitats de la collonada també cal programar altres coses i els diners s’han de repartir per a tots els gustos i edats. No sou els reis del mambo, amics de la collonada, sigueu més modestos. La gent no es queda a Igualada per les vostres collonades (com ha dit l’Albert no són més de 400 persones), en tot cas es queden per les barraques. Enguany actuen els Gossos i Amics de les Arts a Cal Font, no em digueu ara que no són sants de la vostra devoció...serà perquè no actuen al Rec?

R

Rafael Anton

Igualada

10 d'agost 2010.13:00h

Respondre

Benvolguts tots:

És cert que la collonada no és tan majoritària com hom vol creure, però no conec cap altre acte dela Festa Major que estigui tant i tant ple de gent.

És cert que el volum de... Llegir més la música de les barraques sembla una competició a veure qui esbrina el llindar de perforació de timpà.

És cert que les colles fan un negoci,però les colles són el poble i financen activitats de les quals bé deuen donar raó a l’administració. Sort de moltes d’elles...

El que no crec que sigui tant cert és que les empreses privades facin poca cosa; i si és així, ja us ben asseguro que cobren, i fort.

La comissió de festes, en conec alguns membres i puc garantir que no té cap pes decisori en les matèries importants, molt especialment el finançament.

No dic que la collonada sigui perfecta, però els de la casa gran són força menys perfectes. I representa que han de gestionar.

A

Albert Jesús Ripoll

10 d'agost 2010.12:29h

Respondre

Anna,
La festa major s’organitza des de l’Ajuntament, hi ha una noia i un departament que coordina les activitats i la programació i també una comissió de festes que assessora. L’empresa... Llegir més privada a què et refereixes no fa gaire cosa darrerament, segons m’he pogut informar - què vol dir això dels entarimats que munten ells?-. Penso que parles amb molta crispació i desconeixement de la realitat.
He trucat a una persona de barraques i m’ha dit que les barraques no paguen cap taxa, tampoc es poden queixar les entitats que hi participen, i si a més l’Ajuntament ho munta tot! És clar que han de treballar les entitats, o és que volen que l’Ajuntament els posi personal per vendre les begudes!.. i encara es queixen que hi fa poca inversió amb els grups de música...Ës clar que costa autogestionar-se, la vida és una autogestió constant, o és que hem d’esperar que ens ho donin tot pastat? Si vols tirar endavant un projecte no has de comptar amb algú que te’l financiï, a no ser que te l’encarregui, t’has d’espavilar, encara que et donin un cop de mà.
Ah i les barraques són una cosa i la collonada una altra. Les barraques són un gran èxit de public i potser sí que hi van 4000 persones però a la cigronada no hi caben i a la rambla no hi dinen 4000 persones, ni al cercanit, ni als jocs bèsties...sigues objectiva si et plau. Cal dir que els qui hi van s’ho passen bé, no t’ho negaré, però continuo dient que és un sector minoritari de la ciutat -que sap alçar la veu per reivindicar- però és minoritari.
I que consti que participo en moltes activitats de la festa (i en alguna de la collonada) i que trobo molt bé la collonada però no és el més important de la festa, no es pot infravalorar els concerts, balls i cercaviles amb participació multitudinària, ni la tasca de l’Ajuntament. Em sembla veure un rerefons polític en el teu comentari...cal ser objectiu i tenir la ment oberta...

a

anna

10 d'agost 2010.10:18h

Respondre

1.no crec que sigui cosa de 400 persones, o potser t’has deixat algun zero? vine a veure al cercanit, la botifarrada popular, el fes-ta el dinar, les barraques, els jocs bèsties, la cigronada...... Llegir més no crec que siguin coses només per joves, mira el programa, participa i opina.

2. pregunta el que paga l’ajuntament per muntar els entarimats i a la coll@onada i pregunta el que paga a eclipsi i els entarimats dels actes que munten ells, la coll@nada i altres entitats NO en fan negoci. Les barraques no et puc dir quan paguen a l’ajuntament, pq no sé, però algo em sembla q es paga, clar que no com les barres dels negocis privats, perquè el nom sol ja ho diu. m’imagino que tu no deus estar a cap entitat a on costa tant autogestionar-se, almenys parlant així ho sembla.

3. es diu que és popular, perquè la fa el poble, pel poble, no una empresa privada.

4. si vols q les colles de la coll@nada deixin de muntar festa major, doncs tu mateix, tu o els teus fills hauran d’agafar el cotxe i anar a buscar el que no tenen a casa, a l’akelarre, hostafrancs. manresa o sants, com molts hem hagut de fer durant anys

puc posar molts més punts, però no crec que valgui la pena, les coses són molt fàcils de criticar i molt difícils de fer, així que animo a la coll@nada, que duri molts més anys i que no decaigui l’ànim, les ganes de fer coses per la ciutat i per la comarca! endavant que som molts els que hi participem!

J

Joaquim Roca Martí

10 d'agost 2010.09:25h

Respondre

Ricard Carles, com Organitzador de la collonada podries crear una petita taxa per totes les barraques i estic segur que amb això podeu pagar tots els grups de música de l’any pròxim. A part cada... Llegir més any ús deveu gastar 3.000 € (això u sé pq l’any passat vaig calcular jo els costos de totes les barraques) en alcohol i el benefici net que en trèieu és força impressionant. Per això demano que aquest any els cartellets anti.... no cal ficar-los, crec que aquest any tot funciona molt bé, certament de música jove, l’anòlia i la festa major serà un èxit.

Gràcies

A

Albert Jesús Ripoll

10 d'agost 2010.09:05h

Respondre

No entenc gaire a aquests nois i noies de la collonada, és que els altres actes de la festa major no són populars, gratuïts i oberts a tothom? Ja estan bé els actes que fan, però precisament a... Llegir més mi em dóna la sensació que només hi participa un sector de jovent de la ciutat molt concret, com si fos una colla gran d’uns 300 o 400 amics. A la ciutat hi ha moltíssims més joves que no participen dels actes de la collanada i que potser prefereixen gaudir dels concerts de cal font i d’altres activitats, també populars i gratuïtes. La collonada és una opció de diversió diferent però no és la millor ni la pitjor. A més, m’agradaria saber si els muntatges de les taules, la cadires, els equips de llum i so i els entarimats els paga la collonada o l’Ajuntament? I les barraques, són gratis o les entitats han de pagar alguna cosa? Pel que fa als grups del rec crec que ningú s’hi fixa, atès el fort volum de música de les barraques i penso que totes les entitats han de tenir el mateix dret a participar-hi.
Endavant amb la collonada, està molt bé el que feu, i és lloable la tasca de voluntariat que organitza les activitats, però no penseu que no sou el plat fort de la festa per a tothom.
Ah, i no barregeu la meva opinió amb política. Només sóc un simple jove opinador.

j

jordi marcé

Igualada

10 d'agost 2010.03:25h

Respondre

És veritat que és pura casualitat. Els preus dels grups poden ser diferents. L’oferta i al demanda varien. Tal com va definir Adam Smith fa molt de temps. No ho discutirem ja que està demostrat... Llegir més empíricament. El què no és casualitat és que fa 2 i 3 anys enrere es programéssin a barraques 5 o 6 concerts i que tan enguany com l’any pasat només en siguin 2.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.