TORNAR

Comencen les obres per arranjar la carretera entre La Torre i Capellades

L’any passat es va produir un accident mortal en el tram que s’arranjarà ara

societat
Dimecres, 5 juny 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La intervenció es concentrarà en tres trams de la carretera, en els que hi ha els revolts més tancats. El cost total de l'actuació per part de la Diputació serà de vora mig milió d'euros. 

Aquesta setmana s'han encetat les obres de millora de revolts a la carretera BV-2135, entre els punts quilomètrics 0,0 i 2,93 als termes municipals de Capellades i la Torre de Claramunt. L'actuació, que té un pressupost de licitació de 486.455 euros i un termini d'execució de cinc mesos, té com a objectiu millorar les condicions de seguretat viària i augmentar la fluïdesa del trànsit i l visibilitat, així com afegir sobreamples als revolts i millorar la senyalització vertical i horitzontal i el drenatge de la via.

Les obres es concentren en tres trams: del punt quilomètric 0,540 al 0,732, de millora de la doble corba esquerra-dreta, modificant el traçat i el drenatge. Un segon tram, entre el 0,950 i 1,022, amb berma d'aclarida a l'interior de la corba i cuneta transitable formigonada, i un tercer tram entre el punt quilomètric 2,107 i 2,292, amb nou traçat en variant direcció al talús existent amb corba de transició i radi més gran per millorar l'entrada al pont existent. En el conjunt dels tres trams d'actuació s'adequarà la senyalització vertical i horitzontal, així com la col·locació de barreres als trams, l'adequació i millora del drenatge existent i l'aplicació de mesures correctores en els punts on s'ha actuat amb hidrosembra.

La carretera que connecta els nuclis de La Torre i Capellades és un dels maldecaps dels automobilistes en aquesta zona de la comarca, degut als esmentats revolts. L'any passat, el 2 d'agost, es va produir un accident mortal en aquest tram, quan un cotxe va bolcar al punt quilomètric 2 d'aquesta carretera i va morir la conductora d'un vehicle.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.