TORNAR
PUBLICITAT

La deixalleria de Capellades renova el servei amb un nou carnet per punts

Els canvis comportaran també la novetat de la recollida de voluminosos a domicili

societat
Divendres, 20 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La deixalleria de Capellades aplicarà a partir del proper mes noves prestacions per als usuaris. En breu s'engegarà una campanya informativa amb el detall dels nous horaris de l'equipament.

PUBLICITAT

A partir d'aquest maig, la gestió de la Deixalleria de Capellades canviarà de mans i la nova direcció anuncia "un seguit d'avantatges per als usuaris". Entre aquestes millores, l'entrada en vigor d'un carnet d'usuari de la Deixalleria Municipal que, tot acumulant punts per ús, establirà les bases per a futures bonificacions i un millor seguiment. Una altra de les novetats que es notarà de manera immediata és el nou horari d'obertura, sobretot amb l'ampliació als diumenges al matí.

El moment de l'obertura de pliques del concurs per la deixalleriaAl llarg del proper mes de maig es farà una campanya informativa, amb el detall dels nous horaris i recordant les coses que cal portar a la deixalleria. Aquest sentit més pedagògic es mantindrà de manera habitual ja que és previst que a la Deixalleria Municipal s'hi puguin fer visites guiades, sobretot des de l'àmbit educatiu. Una altra de les qüestions que s'ha valorat molt favorablement des de l'Ajuntament amb la nova licitació és que "es pugui oferir un servei de recollida de voluminosos de gran format a domicili". Així, si un capelladí té a casa un residu gran podrà trucar per tal que vagin a casa a recollir-lo.

Al concurs d'explotació de la Deixalleria Municipal s'hi ha presentat dues empreses. Tal com destaca l'alcalde de Capellades, Aleix Auber, "a dedicació d'en Sergi Pérez, regidor d'urbanisme i sostenibilitat, i dels serveis tècnics per fer unes bases del concurs prou òptimes i beneficioses per a la vila, ens han portat a una sèrie d'avantatges molt positius per Capellades. Una Deixalleria a ple rendiment a partir del mes de maig, junt amb el nou servei de recollida de residus porta a porta, que entrarà en vigor el 18 de juny, farà que en conjunt millorem molt la gestió dels residus i s'augmenti el reciclatge, que ara mateix és molt baix".

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.