L'Escola de l'Ateneu, la més destacada al Torneig Ensorra't

L'AMPA celebra els bons resultats dels equips participants

societat
Dimarts, 6 maig 2014. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
El passat dissabte 3 de maig es va celebrar la 2a edició del Torneig Ensorra't al Parc de Valldaura. L'Escola de l'Ateneu va ser l'escola amb més participació amb una presència de 5 d'equips, i la que va obtenir millors resultats, en els partits de volei, handbol i futbol sorra en la categoria benjamí i aleví.

Els equips de l'Escola de l'Ateneu participants a l'Ensorra't

Els seus equips eren: Equip X, amb 30 punts i tots els partits guanyats, van quedar en la 1a posició en la categoria benjamí masculí. Xuxes, amb 24 punts van quedar campiones en la categoria benjamí femení. Magiom, amb 30 punts i tots els partits guanyats, van quedar en la 1a posició en la categoria aleví masculí. Ateneu Craks, van aconseguir 17 punts i van quedar en la 1a posició en la categoria aleví mixt. Finalment, Happies, amb 15 punts van quedar classificades en la 2a posició en la categoria aleví femení.

Des de l'AMPA de l'escola es valora molt positivament aquest fet: "felicitem als pares per la seva implicació en la organització dels equips i als alumnes de l'Escola de l'Ateneu pels seus excelents resultats esportius".