TORNAR
PUBLICITAT

La Fira del Camí Ral doble el nombre d'artesans de l'any passat i els visitants augmenten de manera important

La nova ubicació, a la Plaça del Mercat, va donra una nova imatge i més amplitud

societat
Dimecres, 19 gener 2011. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
'Una fira gairebé inèdita'. Així defineixen els veïns de Vilanova la tretzena edició de la Fira de Sant Hilari de diumenge 16 de gener per la nova imatge, pel contingut i per l'amplitud que li va conferir el nou emplaçament d'aquest any: la plaça del Mercat. Les parades es van estendre també pels carrers propers, 11 de setembre, Santa Llúcia, carrer Major, etc.

PUBLICITAT

Fira del Camí Ral a Vilanova

Fira del Camí Ral a Vilanova

L'anomenada festa major d'hivern va atraure el doble de paradistes artesans que l'any passat segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova del Camí, Ricard Torras, que n'ha fet una valoració molt positiva. El fet d'incrementar-se el nombre de paradistes i participants es va veure compensat amb una massiva concurrència de visitants que van acompanyar la Fira del Camí Ral tant durant el matí com a la tarda.

En la vessant d'activitats per atraure l'interès dels visitants, l'exhibició dels vols d'aus al matí i el petit correfoc de la colla de diables, Els Cabrons de Vilanova, durant la tarda van aplegar molts curiosos i persones interessades en cadascun d'aquests esdeveniments.

Pel que fa a l'apartat comercial de la fira, hi van participar amb parada pròpia 14 establiments vilanovins; una dotzena més van obrir portes i en l'apartat d'entitats hi van prendre part la Unió Cultural Extremeña, Càrites i Els Diables Cabrons de Vilanova.

A la mostra d'oficis d'antany can comptar-hi una desena de participants entre els quals s'hi podia veure demostració d'oficis com el de cisteller el vidrier, la filadora o el ferrer.

Des de l'Ajuntament de Vilanova del Camí, el regidor de Promoció Econòmica destacava la satisfacció per l'empatia que havia generat la Fira del Camí Ral que amb el nou espai s'ha rellançat amb una oferta comercial, d'artesania i de projecció popular que li dona una dimensió diferent i renovada a la dels anys anteriors.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.