L'IHC guanya al Vilafranca i enfila posicions en la classificació (3-2)

Els de l’hoquei d’Igualada van esgarrapar tres punts molt valuosos a Les Comes.

societat
Dilluns, 30 gener 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada va oferir, aquest dissabte a casa, una de les millors facetes vistes aquesta temporada. Van saber dominar a la perfecció el joc i van actuar amb superioritat durant tot el partit. Fins i tot es va poder veure un 3 a 0 al marcador. Els golejadors van ser Garcia, Molas i Bargalló.

El partit va començar a ritme frenètic. En només dos minuts, la parella arbitral ja havia xiulat dos penals a favor de l'Igualada; ni Vives ni Garcia van saber transformar la pilota parada. El 0 a 0 es va mantenir durant un bon tram de partir malgrat les magnífiques ocasions de les quals van disposar els arlequinats. El Vilafranca no generava excessiu perill. Però de cara a porteria, els homes de Ferran López seguien sense trobar encert i això mantenia el marcador a zero. Després de gairebé una desena d'ocasions, al minut 14 l'Igualada va veure porteria amb un xut fort de Bargalló, arribava el primer (1-0). Mitja part.

A la represa, el CP Vilafranca va canviar la seva defensa i va començar a defensar en zona, cosa que va incomodar els locals i no els va deixar desenvolupar el joc vertical amb el qual havien dominat tota la primera part. Sergi Pla, que va firmar un dels seus millors partits de la temporada, va veure  Emanuel Garcia completament sol al segon pal i va assistir-lo perquè l'argentí marqués (2-0). Al minut 35, Met Molas recuperava una pilota a mitja pista i esprintava sol per la banda esquerra, fins que es va plantar davant d'Arellno i va passar-li la pilota per sobre el cap (3-0). La tranquil·litat es va esvair quan el Vilafranca va aconseguir dos gols quan faltaven cinc minuts pel final i va fer viure a Les Comes un final d'infart que, es va veure recompensat pels tres punts. (3-2)

Ferran López es va mostrar molt satisfet de la feina del seu equip i va considerar que l'Igualada "ha estat molt superior i ha fet un bon partit. Ha estat injust patir tant amb el 3 a 2". El pròxim compromís de l'Igualada serà de la Copa de la CERS, el proper quatre de febrer, quan visiti la pista del Viareggio en el partit d'anada dels quarts de final.