TORNAR
PUBLICITAT

Jorba activa una web per reservar entrades per a la piscina municipal

La piscina jorbenca estarà tancada durant una hora per a la desinfecció, de 3 a 4

societat
Dimecres, 24 juny 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El consistori remarca que per accedir a la piscina, serà imprescindible realitzar una reserva prèvia, que controlarà l'aforament del torn, i seguir les mesures de seguretat fixats per les autoritats sanitàries. Es recorda que, a  dins, els usuaris hauran de mantenir una distància de seguretat i seguir les instruccions del socorrista i personal del recinte.

PUBLICITAT

El dilluns 29, l'Ajuntament de Jorba obrirà la piscina municipal seguint un protocol d'actuació i mesures que tenen per objectiu garantir la seguretat dels usuaris i usuàries davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Una d'elles és el control de l'aforament. Així, davant aquesta mesura i per evitar molèsties o esperes innecessàries i tenir la plaça assegurada, l'Ajuntament ha decidit crear una web, com a canal únic, per poder comprar entrades anticipades i també abonaments.

Així, amb l'accés a la web municipal jorba.cat es podrà anar directament al nou programa de compra, que permet comprar entrades individuals i abonaments i ja disposa d'un algoritme que prioritza la reserva als empadronats al municipi. Degut a la restricció en el nombre d'usuaris, i per tal de poder donar accés al major nombre de persones, s'han habilitat dues franges horàries de bany, de dilluns a diumenge, matí de 11 a 3 i tarda de 4 a 8. Es reserva la franja de 3 a 4 per procedir a la desinfecció de les instal·lacions i el tractament de l'aigua que també es repetirà cada dia abans d'obrir l'equipament. El consistori demana la col·laboració de tots els jorbencs i jorbenques per adaptar-se a aquest nou ús de la piscina en aquest estiu atípic marcat de la COVID-19 i agraeix d'antuvi la comprensió. 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.