//Plugins sense CDN ?>
Una trentena d'estands, entre paradistes del mercat municipal de la Masuca, associacions gastronòmiques i d'elaboradors de productes de proximitat de l'Anoia, van oferir les seves propostes culinàries als centenars de visitants que no van faltar dissabte al vespre a la seva cita amb la tercera edició del Vademercat, una iniciativa de l'associació cultural i gastronòmica Vadefoodies i l'Associació de Botiguers del Mercat, amb el suport del departament de Comerç de l’Ajuntament de la ciutat i de la Diputació de Barcelona.
"Aquesta ha estat la millor de les tres edicions que hem fet del Vadermercat", han explicat a l'AnoiaDiari l'associació cultural i gastronòmica Vadefoodies, impulsors d'aquesta iniciativa. "Tothom està molt content i satisfet, des dels visitants fins als paradistes, que molts ja pregunten per l'edició de l'any que ve". Des de l'organització s'ha valorat molt positivament, per una banda, el nombre de visitants -i, a la vegada, de tiquets venuts-, i la comoditat que aquests han tingut per passejar per l'interior del mercat municipal igualadí. "El primer any també es van vendre molts tiquets però hi va haver problemes per circular per dins el mercat, va ser aclaparador. Aquest any, però, ha vingut molta gent però, tot i la pluja, s'ha anat esponjant i no hi hagut incomoditats, al contrari". Els organitzadors també han destacat que "aquest any ha vingut un públic molt variat, gent gran, clients habituals de les parades, però també molta gent jove, que potser no coneixien el mercat. Això ens agrada molt" remarquen des de Vadefoodies, que han definit aquest esdeveniment com "la festa major del mercat".
En aquesta tercera edició s'ha comptat amb la participació d'una trentena d'estands de paradistes de la Masuca, d'associacions gastronòmiques igualadines i de productors de la comarca.
La Carnisseria Duran i la Pastisseria i Fruits Secs Anna, guanyadors del concurs
El jurat del concurs de receptes, format Mercè Jubany, del restaurant Nou Urbisol, pel president de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), Blai Paco, i per la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament i directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, van premiar la Carnisseria Duran per la millor tapa tradicional, amb una terrina de botifarra, poma, panses, pinyons i foie– i la Pastisseria i Fruits Secs Anna per la més innovadora, un timbal de dàtil, pinya i nous.