//Plugins sense CDN ?>
Durant tot el mes de juny, l'enquesta es mantindrà oberta per copsar l'opinió de tot aquest sector de població montbuienca. L'enquesta jove també servirà com a diagnosi per a l'elaboració del futur Pla Local de Joventut 2022-2025 que ha de passar a finals d'any pel Ple de l'ens municipal.
El servei de joventut de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui impulsa "l'enquesta jove" adreçada a tots els i les joves d'entre 12 i 29 anys "amb l'objectiu de recollir la veu d'aquests en relació a les polítiques de joventut que s'impulsen al municipi". Fins al moment, més de 400 alumnes de l'INS Montbui ja han respost. S'hi pot accedir des del següent enllaç: http://bit.ly/enquestajovemontbui.
De l'enquesta també se'n farà difusió via el nou compte d'Instagram @Montjove i la resta de canals de comunicació de l'Ajuntament. El consistori aposta per consensuar amb els joves com "destinar els recursos a aquells àmbits que siguin del seu interès". Un cop analitzats els resultats de l'enquesta es preveu obrir un diàleg amb els i les joves i el personal tècnic del municipi en "funció dels resultats per establir una línia de prioritats en aquelles demandes més compartides per part dels i les joves del municipi".
Montbui compta amb una tècnica de joventut compartida del Consell Comarcal de l'Anoia, que s'ha incorporat fa dos mesos. Actualment s'ofereix el servei d'informació juvenil (assessories acadèmiques, suport en tràmits...) a l'espai Montjove les tardes de dimecres de 4 a 7 i al punt d'informació a l'Institut Montbui. Durant el mes de maig s'han fet tallers sobre participació juvenil i associacionisme i una activitat conjunta amb la Regidoria d'Igualtat per commemorar el dia contra la lgtbifòbia. A més, s'està treballant en la preparació de la Setmana de la Joventut que es durà a terme el mes de juliol.