TORNAR

El Residencial ViuB1 fa 15 anys i ho celebra amb una festa

societat
Diumenge, 1 octubre 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
PUBLICITAT

El dimecres 27 de setembre les persones que viuen al Residencial ViuB1 van celebrar el quinzè aniversari d'aquest edifici de pisos de lloguer amb serveis per a gent gran inaugurat l'any 2008 i gestionat pel Consorci Sociosanitari d'Igualada (CSSI).

La celebració va comptar amb la presència de Alcalde d'Igualada i President del CSSI, Marc Castells, que va adreçar unes paraules als assistents, així com dels regidors Pere Camps, Sandra de la Iglesia, Jordi Cuadras i Irene Gil, així com del Gerent del CSSI, Jordi Ferrer, i la Directora Tècnica del CSSI, Montse Clemente.

Posteriorment, els assistents van gaudir de la música de Bartomeu, que va fer ballar alguns dels presents, i va finalitzar amb un pica-pica al restaurant del residencial, La Ginesta.

L'edifici manté un 100% d'ocupació dels 66 pisos des de la seva inauguració, de la mateixa forma que succeeix amb el Residencial ViuB2, inaugurat el 2012. Tot i això, a causa de la rotació dels pisos al ViuB1 i ViuB2, la llista d'espera es manté oberta per a totes les persones majors de 60 anys interessades a residir en un d'aquests habitatges de lloguer de protecció oficial, que disposen de serveis com piscina interior d'hidromassatge, gimnàs, biblioteca amb ordinadors, restaurant, premsa diària i suport del conserge disponible les 24 hores.

L'objectiu dels pisos és garantir que la gent gran pugui viure bé al seu habitatge i mantenir l'autonomia el màxim temps possible, a la vegada que es beneficia d'un ampli nombre de serveis addicionals i de la tutela de professionals sociosanitaris. Si els ocupants dels pisos posteriorment perden autonomia, el CSSI ofereix un contínuum assistencial de serveis incloent el servei d'ajuda a domicili, l'hospital de dia, els centres de dia i en darrer terme la residència assistida.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.