TORNAR

La societat de metgesses i infermeres que es presentava per gestionar el nou CAP denuncia pressions i represàlies

El servei s’ha adjudicat provisionalment al Consorci Sanitari de l’Anoia

societat
Dijous, 22 abril 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La setmana passada es va resoldre el concurs convocat pel Servei Català de la Salut per a la gestió de l’Àrea Bàsica de Salut Igualada-2, que s’està construint al darrere de l’Hospital. La societat de professionals sanitaris que també optaven a la gestió del nou centre ha anunciat que presentarà un recurs contra l’adjudicació provisional al CSA, i ha denunciat pressions d’una part de les forces polítiques i sindicals de la ciutat, així com represàlies laborals a dues de les professionals que formen part d’aquesta societat.
PUBLICITAT

L'Àrea Bàsica és just darrere de l'hospital

El nou centre d'atenció primària

El passat gener va obrir-se el concurs per a gestionar la nova Àrea Bàsica de Salut. Resolt el procés, l’adjudicatari provisional és el Consorci Sanitari de l’Anoia, entitat que gestiona l’Hospital. Però al concurs també hi va concórrer l’Equip d’Atenció Primària Igualada Nord SLP, una societat limitada de professionals constituïda inicialment per 6 metgesses i 3 infermeres, amb experiència en l’atenció primària a la ciutat i també en càrrecs directius d’aquests tipus de centres. Els darrers anys, el Servei Català de la Salut ha adjudicat la gestió d’una dotzena d’Àrees Bàsiques a entitats de base associativa com aquesta.

Els integrants d’aquesta societat expliquen que aquest tipus de gestió té molts avantatges, ‘com l’alt grau de compromís entre els professionals i la satisfacció dels usuaris, segons una enquesta feta pel CatSalut’. També afirmen que no es pot confondre aquesta fórmula amb la privatització de la sanitat, ja que s’ofereixen els mateixos serveis als ciutadans i a més hi ha avaluacions periòdiques per part de l’administració.

Pressions i represàlies

L’equip lamenta que, després de l’esforç per redactar el projecte i assumint els riscos econòmics i professionals que aquest comportava, la seva proposta ‘hagi comptat amb l’oposició d’una part de les forces polítiques i sindicals de la nostra ciutat’. Segons afirmen, aquestes ‘han optat per exercir la seva capacitat de pressió política per tal que el concurs fos adjudicat al CSA’. A més, les integrants de la societat denuncien que dues membres del seu grup han sofert ‘represàlies laborals en forma de destitució dels nostres càrrecs pel fet d’haver format part d’aquest equip’.

Dubtosa legalitat

L’Equip d’Atenció Primària Igualada Nord SLP ha afirmat que presentarà un recurs contra aquesta adjudicació provisional al CSA, tot i que no confien gaire en què es tingui en compte. La decisió, segons expliquen, és de ‘dubtosa legalitat’, perquè existeixen ‘dictàmens de prestigiosos juristes que asseguren que d’acord amb la Llei de Contractes del Sector Públic, una entitat controlada per un organisme públic —i el CSA és en un 60% del CatSalut— no pot concórrer a un concurs convocat per aquest mateix organisme que la controla’. També apunten que les ponderacions tècniques s’han atès de manera subjectiva, ja que mentre la proposta de l’entitat de base associativa s’ajustava al pressupost adjudicat pel Cat Salut, ‘el projecte del CSA retallava la quantitat destinada a l’equip d’atenció primària, i això pot provocar que hi hagi menys recursos humans per atendre la població’.


66 Comentaris

J

Josep M. Torras Payerol

Iguslada

31 de maig 2010.15:00h

Respondre

El Sr, Calbò “renya” a les metgesses i infermeres de l’EBA:
http://www.igualadi.com/2010/05/sr-pere-calbo-facis-i-facins-un-favor.html

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

25 de maig 2010.20:47h

Respondre

Albert,
Et sembla poc per ser considerat mitjà propi i perqué hi tinguin l’interés que hi tenen.
Presupostos Generalitat 2010
Consorci Sanitari de l’Anoia 65.000.935,02
Ara mirat el que diu... Llegir més del CSA el Sindic de Comptes de Catalunya.
http://www.anoiadiari.cat/noticia/6001/la-sindicatura-de-comptes-detecta-irregularitats-al-consorci-sanitari-de-l-anoia
http://www16.gencat.net/web_Sindicatura/pdfs/02_10_ca.pdf
Un altre dia parlarem dels càrrecs i relacions per dir-ho d’alguna manera “incestuoses” entre CSA, CHC, CSSI. Anomenats pel Síndic en el seu informe, en les quals i entre moltes altres i te càrrec el Sr. Aymamí per exemple: Aigües del Rigat, Ferrocarrils de la Generalitat, Caixa de Catalunya, Diputació de Barcelona, i me’n deixo algun, però ja el farem públic en el seu moment.
Evidentment no dic que cobri sous de tots aquests llocs, alguns són propis del càrrec que ostenta a Igualada, però de molts dels altres quan es reuneixen els consells d’administració es cobra i es cobren dietes. No em poso en el que cobra com Alcalde, en dietes i presencies, que no sou, perquè correspon al càrrec i a això no hi tinc res a dir.

A

Albert

Igualada

25 de maig 2010.19:29h

Respondre

Qui s’amaga darrera del CSA ? Calen tants càrrecs ? Per què i per a qui ?. Aymamí, deixa de marejar la perdiu i explica la veritat.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

25 de maig 2010.08:58h

Respondre

Nous posts sobre el tema:
El CatSalut ha desestimat el recurs dient que el CSA compleix tots els requisits per ser un mitjà propi, però que ”encara” – quina mala llet – no ho ha posat als... Llegir més estatuts.
El cas es que si no consta com a mitjà propi no pot firmar convenis amb el CatSalut, doncs aquesta es una condició ”sine qua non” de la Llei per ser exclos de la Llei de contractacions, per lo qual no pot gestionar l’Hospital sensa infringir la Llei, perque clar per presentar-se a un concurs public del CatSalut no pot ser mitjà propi i per gestionar l’Hospital és una condició indispensable, per tant una Llei no pot permetre una cosa i la contraria a la vegada. Com diu el bon amic octavi al final del seu article:
l’article 6.4 del Codi Civil, per a que el lector jutgi si ve al cas:
“Los actos realizados al amparo del texto de una norma que persigan un resultado prohibido por el ordenamiento jurídico, o contrario a él, se considerarán ejecutados en fraude de ley y no impedirán la debida aplicación de la norma que se hubiere tratado de eludir.”
En fi que estem davant d’una injustícia i d’un abús de poder de gent sense escrúpols, ni vergonya, que en teoria regeixen els nostres destins i tenen cuita de nosaltres amb la política progressista per bandera. Als progressistes de veritat, si es que ni han, se’ls hi haurien de remoure les tripes. A mi em fan simplement fàstic! I el silenci – còmplice, pagat i covard (propaganda institucional a dojo o “mitjà propi”) – d’algun mitjà de comunicació, encara més.
http://nodeixodepensar.blogspot.com/2010/05/el-contracte-de-gestio-del-nou.html
http://www.igualadi.com/2010/05/definicio-de-mitja-propi-per-maldestres.html

C

Carles

Conca d'Òdena

22 de maig 2010.16:51h

Respondre

No hi ha un pam de net ?

http://networkedblogs.com/465ZI

P

Pau

Igualada

13 de maig 2010.11:35h

Respondre

Queda ben clar que els amics de ”confinaça” funcionen molt bé a les nostres administracions i empreses públiques i público-privades igualadines.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

12 de maig 2010.23:27h

Respondre

Us faig avinents els meus tres últims post sobre el tema:
Denuncia a la oficina antifrau, sobre la concesió al CSA de la gestió del CAP Igualada... Llegir més Nord:
http://www.igualadi.com/2010/05/denuncia-la-oficina-antifrau-sobre-la.html
Jugant amb les paraules o tenir les cartes marcades:
http://www.igualadi.com/2010/05/jugant-amb-les-paraules-o-tenir-les.html
“Reductio ad absurdum”:
http://www.igualadi.com/2010/05/reductio-ad-absurdum.html
Josep M.

o

observadora

Igualada

12 de maig 2010.23:19h

Respondre

he anat seguint els comentaris i realment crec que tot està el màxim de mal portat i plantejat, pero els que es queixen que els cessen, els que no els cessen... que pensant que tots son carrecs... Llegir més posats clarament i descarament a dit, havien, hi han de tenir clar que el dit que el posa si no el mimen molt i el tracten molt bé o si aquell dit o un altre troba una opció millor tal com l’apretat cap dins el pot apretar cap afora i per tant paciencia i aguantar o buscar un altre dit, algú coneix algun carrec de mínim comanament del CAP, SAP, CSA, i anar tirant amunt que no hagi entrat a dit???? doncs aixis anem !!!!!

N

No suporto les injustícies

Igualada

12 de maig 2010.22:21h

Respondre

Tal i com comentava el Sr Torras en un dels seus comentaris, dues de les components de la societat que es presentaven al concurs van ser cessades dels seus càrrecs per la Directora d’atenció... Llegir més primària, que curiosament és la dona d’uns del membres del consell directiu del consorci sanitari de l’Anoia ,i que ha fet campanya en contra de l’opció que va ser descartada. Però curiosament, he sentit a dir,( recordem tots que Igualada és una ciutat petita, la gent xerra massa i només cal tenir les orelles una mica ben entrenades), que la persona que dirigirà aquest ambulatori gestionat pel CSA ,treballa actualment a l’ICS, té un càrrec directiu i NO ha estat cessada!!!!. Algú enten alguna cosa?? Les 2 persones que es van presentar al concurs sí i la persona que pacta amb el CSA segeuix treballant sense cap problema????!!!
NO ho sé, jo no entenc res, suposo que com el seu marit treballa pel CSA no queda bé que cessi a la persona que treballarà per ells
VERGONYÓS TOT PLEGAT!!!!!!!!!!!!!

R

Ramon Serna

9 de maig 2010.17:49h

Respondre

Felicitacions, Josep M., ni que em temo que la resposta no serà ni ràpida ni satisfactòria, però s’ha de fer. Per la meva part, he posat un comentari a... Llegir més forumatencioprimaria.webnode.com/foro-igualada/ i al teu blog no trobo maneres d’entrar. Amb el mediador Google no m’entenc i no vull perdre més el temps intentant-ho.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

9 de maig 2010.16:49h

Respondre

Ramón,
Arribes un xic tard, aquest mati he pensat que seria difícil trobar algú que es mullés – sense cap més connotació – per enviar una denuncia i pel meu compte i risc he enviat el... Llegir més següent email a la oficina antifrau, si ti vols apuntar i o altres s’hi volen apuntar, el meu model queda a la vostra disposició amb enllaços inclosos, no sé si si servirà de rest però, “alea iacta est”:

“Benvolguts Srs.
Passaré a exposar-lis un cas en el que crec que si més no hi han irregularitats sinó un possible frau a la Llei.
Però com que no soc jo que ho ha de jutjar a continuació els hi plantejaré el mateix i els hi adjuntaré tota la documentació de la que disposo.
Es tracta de la concessió per concurs per part de Catsalut de la gestió del Centre d’Atenció Primaria CAP Igualada Nord a el Consorci Sanitari de l’Anoia CSA.
Antecedents:
Per posar-los en antecedents, al citat concurs hi van concórrer una EBA de metgesses i infermeres el CSA i una UTE en la que hi havia el Consorci Sociosanitari d’Igualada, que te el mateix gerent que el CSA – L’Alcalde d’Igualada Sr. Aymami -, juntament amb una altre empresa i que es va retirar posteriorment una vegada va ser acceptada la candidatura del CSA.
Concesió:
Apart de pressions de tots tipus unes perquè l’administració dones directament el concurs al CSA i de altres presions – veure enllaços -, al final desprès moltes vicissituds el concurs ha estat concedit al CSA per puntuació, aquest ha estar recorregut per la EBA, i el Catsalut ha de donar la seva opinió definitiva.
El concurs ha estat recorregut per dues qüestions, la primera és que segons la Llei de contractes de l’administració pública – veure document adjunt – per la qual el CSA es pot considerar mitjà propi del Catsalut - 60% propietat del Catsalut, segons consta en el enllaç adjunt - Evolució del model de governaça i gestió de les entitats participades pel Servei Català de la Salut -.
També han enviat una reclamació al Catsalut per els criteris de puntuació, clar que la reclamació l’ha de resoldre el mateix Catsalut i aquí sembla que hi hagi també col·lusió d’interessos – Catsalut decideix a favor del 60% de Catsalut (Concorci Sanitari de l’Anoia) -
Documentació:
Llei 30/2007, de 30 d’octubre, de contractes del sector públic
http://www.gencat.cat/economia/doc/doc_25038178_1.pdf
Veure pagines 23 i 25 exclusions.
Evolució del model de governaça i gestió de les entitats participades pel Servei Català de la Salut.
http://www10.gencat.cat/catsalut/archivos/publicacions/planif_sanit/model_de_gestio_catala.pdf
Veure pag 54:
Consorcis interadministratius
Entitats consorciades
Consorci Sanitari de l’Anoia 10 vocals:
1. CatSalut: • 6 CatSalut
2. Consell Comarcal de l’Anoia: • 1 Consell Comarcal
3. Ajuntament d’Igualada: • 3 Ajuntament
CatSalut
Per si volguessin aprofundir com gestiona els seus propis contractes el CSA, els hi envio l’enllaç del pdf de la Sindicatura de Comptes apartat contractacions, amb les conclusions del Síndic.
Consorci Sanitari de l’Anoia – Informe de la Sindicature de Comptes.
http://www16.gencat.net/web_Sindicatura/pdfs/02_10_ca.pdf
Pàgines 77 a la 82 Irregularitats en la contractació de serveis i altres per part del CSA.
Literatura addicional de com ha anat tot el procés:
http://tinyurl.com/3yk9f4c
http://tinyurl.com/37rl2v5
http://tinyurl.com/39bp466
http://tinyurl.com/2w8l88h
http://dempeus.nireblog.com/post/2010/01/21/igualada-cap-a-la-privatitzacio-de-lassistencia-primaria
http://dempeus.nireblog.com/post/2010/01/15/la-privatitzacio-de-la-sanitat-arriba-a-igualada
http://dempeus.nireblog.com/post/2010/01/21/ccoo-contra-la-privatitzacio-de-la-sanitat
http://www.regio7.cat/anoia/2010/05/02/erc-denuncia-que-catsalut-adjudica-cap-digualada-empresa-qual-participa/81784.html
Per to lo exposat els hi prego estudiïn el cas per si hi haguessin irregularitats manifestes en la concessió d’aquest concurs que pugessin constituir un frau a la llei de contractacions.
Molt cordialment.”
Josep M. Torras Payerol

J

Jaume

9 de maig 2010.16:47h

Respondre

Poca transparència de la sanitat i dels sindicats. Quin país !

R

Ramon Serna

9 de maig 2010.13:30h

Respondre

Inaudit el que acabo de veure i passar al web www.catacctsiac.cat, notícia 09/05/2010. La Generalitat i l’ONU lliraran els premis a la transparència i al bon govern el 23 de juny. I durant dos... Llegir més dies, debatran fòrmules innovadores i bla bla bla... Vaig directe a la proposta que iniciem un debat paral·lel a partir d’aquest mateix moment, que culmini aquells mateixos dies amb el nostre propi lliurament de premis. Per meteu-me els meus dubtes sobre les possibilitats d’una denúncia a la nova oficina antifrau. Disposat a col·laborar si algú ho vol tirar endavant, però veig difícil que coli. El model sanitari català és tot ell un frau i no crec en altra resposta que la ciutadana. No estic d’acord amb el metge. El que més preocupa als governants és que la població els giri la cara. Per això insisteixo en la meva proposta. És increïble que la Generalitat doni premis a la transparència quan és un niu d’opacitat, quan ha incomplert les recomanacions de l’informe sobre bon govern i transparència administrativa que ella mateixa va encarregar. Us anuncio que em poso a treballar tan a fons com pugui en aquest tema.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

9 de maig 2010.00:00h

Respondre

Metge,
Suposo que et refereixes a:
Oficina Antifrau de Catalunya
C/ Ribes 1-3,
08013 Barcelona
Telèfon: 93 554 55 55
Fax: 93 554 55 64
bustiaoac@antifrau.cat
http://www.antifrau.cat/
Horari... Llegir més d’atenció telefònica i Registre General:
Dilluns-Dijous 9.00h-17.00h
Divendres 9.00h-14.00h
Doncs, a qui li pertoqui ja sap el que ha de fer.
Josep M.

m

metge

Igualada

8 de maig 2010.11:39h

Respondre

Tots aquests comentaris estan molt be, però no porten enlloc, apart de ser una catàleg de sociologia.
Si el que s’explica en els comentaris sobre la legalitat del procés és certa no queda altre... Llegir més remei que anar a l’Oficina Antifrau de Catalunya.
A tota aquesta trepa de governants els importa un rave tots aquests articles i comentaris. Estan avesats a rebre crítiques que no porten enlloc i que només es fan en mitjans de premsa. Cada dia després de llegir en horari d e”treball” les crítiques de la premsa en paper que els paguem entre tots se’m van a dormir el vespre com uns angelets després del sopar que també els hem pagat.
Aprofiteu l’Oficina Antifrau de Catalunya. Es gratuït el tràmit i fins i tot pots ser anònim, queixar-se en altres llocs és perdre absolutament el temps.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

8 de maig 2010.00:58h

Respondre

Ramón,
Es molt possible que el teu escrit fos mes llarg del que accepten els comentaris, pot ser si l’envies en dues o tres parts no tindràs el problema, a mi m’ha passat mes d’una... Llegir més vegada.
Avui com hauràs vis en el meu post he publicat enllaços, on al menys a mi m’ho sembla, està molt clar que s’ha fet una cacicada i una mala-interpretació, per dir-ho d’alguna manera, de la Llei de contractació i hi poden buscar tres peus al gat però la Llei és molt explicita en aquest cas. En fi espero que es resolgui aviat, encara que el recurs de les metgesses i les infermeres del EBA, primer abans de passar a majors l’ha de resoldre el mateix que l’ha creat, el Catsalut i no crec que pugui ser massa imparcial en un cas on es jutge i part.
Però quan un està convençut que te raó i te la paciència i fermesa suficient, les coses és posen al seu lloc. Perquè sinó hauríem de creure que no hi ha justícia “divina” i aleshores tots hauríem d’anar amb el ganivet a la ma, perquè simplement imperaria la llei de la selva.
Jo no globalitzo tant, simplement intento granet de sorra a granet de sorra canviar les coses que em són propanes i que hi deixi d’haver tanta impunitat, tanta hipocresia i tanta fatxenderia.
De petit jo ja tenia un gran sentit de la justícia i crec que encara soc fidel als meus principis, simplement em treu de polleguera, aquest tipus de gent, que és pensen que estan per sobre del be i del mal i que es dediquen a trepitjar els drets dels altres en base a aquesta premissa i de la posició que ocupen a la societet.
Bon cap de setmana.
Josep M.

R

Ramon Serna

7 de maig 2010.20:05h

Respondre

Ho sento, Josep M., pensava que havia superat la barrera del mediador Google, però veig que no i segueixo sense poder fer-ho. Intentaré repetir el que et deia amb menys paraules: No defenso, en... Llegir més absolut, l’estructura pública actual, ni la corrupció, ni les irregularitats de cap mena, ni el nepotisme. Contra aquestes coses tan lletges, tota la meva col·laboració. Però és que resulta que tots aquests vicis dels que haurien de ser servidors públics són una contaminació de l’estructura privada on els mateixos vicis no són pecat. L’aberració actual és que no es considera pecat enriquir-se a costa dels altres. Mira el Corbacho (www.catacctsiac.cat notícies 1 de maig): la pensió de 85,7 milions que rebrà Alfredo Sáenz és un escàndol, però hi té dret. Doncs no, no hi ha dret perquè prové d’actes de pirateria defensat pel pensamient neoliberal que domina el món en l’actualitat. Ho sento, però sóc radical. Xollos de cap mena, ni en el món privat ni, menys, en el públic. Les empreses privades més eficients? Quines? Les del Díaz Ferran? Les empreses privades que fan negocis en els serveis públics, a més d’explotar el personal amb sous de misèria, donen pitjor servei perquè han de guanyar beneficis, s’han d’enriquir. Et puc posar molts exemples. És una evidència. En fi, t’extens molt en la bondat de la iniciativa privada i et convido a llegir ”Les mentides fonamentals del neoliberalisme” a www.iac.cat/laiac/laiac02.pdf Per dognatismes els que ens imposa el pensament únic, l’FMI, l’OMC, el Banc Mundial, etc. per mig dels nostres lamentables governants (en l’àmbit públic) i mitjans de comunicació (en el privat). Jo no sóc dogmàtic, però tinc les coses molt clares. Jo no sé si en Bono ha aconseguit els seus milions legalment o il·legal, però crec que, a partir de cert nivell de riquesa no es podria tenir cap càrrec públic, simplement perquè aquest fet és incompatible amb els interessos generals de la població. Només insistir en el tema de la participació. És l’única possibilitat que tenim, la de lluitar per una participació real. La Geli s’omple la boca parlant de participació amb la posada en marxa dels nous Governs Territorials de Salut. El vostre GTS s’està constituint. Us convido a preparar l’asalt a la participació, perquè com tot, no la regalen. En fi, encantat per la polèmica.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

6 de maig 2010.22:35h

Respondre

Ramón,
Només a titul de comentari. Dius haver respost al post del meu blog, no he rebut cap comentari teu, pot ser no has escrit be l’email.
També espero que lo de quedar boig contestant el meu... Llegir més email sigui una frase feta, no m’agradaria que ningú prengues mal contestant els meus escrits. ;-)
Cuidat.
Josep M.

R

Ramon Serna

6 de maig 2010.21:32h

Respondre

Bé, després de parar boig enviant resposta al llarg comentari que em dedica Josep M. Torras en el seu blog, passo a respondre el conjunt de respostes a la meva intervenció. En primer lloc, dir ben... Llegir més clar que no accepto desqualificacions genèriques com la que em propina en Jaume. Sóc sindicalista, però un sindicalista. Sóc un sindicalista alternatiu al que no deixen gestionar res pel fet de no vendre’s a ningú. Un sindicalista honrat, que n’hi ha, i no jo sol, al meu sindicat ho som uns/unes quants/es. No sé si en Pau es refereix a mi quan parla de col·laborar amb saltar-se la llei. Si així fos, que miri el web del meu sindicat exposat en mi anterior intervenció, que llegeixi el meu article sobre la privatització de la sanitat a Catalunya i que llavors parli. Per últim, a l’Eduard, dir-li el que l’he dit al Josep M. al seu blog: la participació és impossible? Doncs llavors pleguem. De què estem parlant si no hi ha res a fer. Clar que és difícil, clar que no volen que participem i ens carreguem els seus xollos. La participació s’ha de conquerir. Però mireu, la Geli and company s’estan omplint la boca de dir que creen els governs territorials de salut per fomenar la participació. De nosaltres depén, en part, que sigui real o no, malgrat que és ben clar que ho diu només per enganyar perquè és (crec jo) una dictadora i que s’ha venut als insteressos dominants (els econòmics, vull dir). De la mentides de la participació ja en parlo en l’article esmentat. Ara no em deixa copiar l’enllaç, però aneu a www.catacctsiac.cat i, a la columna de la dreta, clicant sobre el dibuix que parla del copagament, el podreu llegir.

P

Pau

Igualada

4 de maig 2010.12:57h

Respondre

Veure com l’administració pública se salta la llei i, a més a més, fins i tot els sindicats la recolzen és INDIGNANT ! Quin exemple cap a la ciutadania. Ja sabem que els sindicats estan més... Llegir més que controlats gràcies a les subvencions que reben del govern, però em pensava que almenys tenien una mica de decència.

J

Jaume

3 de maig 2010.13:39h

Respondre

Perdoni Sr.Serna, però veient la gestió actual enfront de la crisi, les opinions dels sindicalistes no són massa objectives.

e

eRIC

Igualada

2 de maig 2010.21:56h

Respondre

L’eficiència i l’eficàcia no són precisament les virtuts de les ”empreses” públiques.
El Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) vol controlar tots els ens sanitaris de l’Anoia, o sigui,... Llegir més vol evitar la competència (ja sabem que passa quan no hi ha competència: ”per què fer-ho millor si només poden acudir a mi ?”, etc.). Volen un monopoli ”públic” controlat per ”alguns”.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

2 de maig 2010.18:17h

Respondre

Ramón Serna:
Va pel teu comentari:
EBA’s versus CSA i altres disquisicions.
http://www.igualadi.com/2010/05/ebas-versus-csa-i-altres-disquisicions.html

E

Eduard

Igualada

2 de maig 2010.00:33h

Respondre

sr. Ramon Serna, participació ciutadana ? Com ? És molt bonic dir-ho quan, en el fons, és impossible.

R

Ramon Serna

1 de maig 2010.19:12h

Respondre

He llegit amb interés article i comentaris. Anem per punts. 1.- Com a treballador de la sanitat pública, em sembla exagerat dir que destituir una persona d’un càrrec és una represàlia. Aquesta... Llegir més mena de càrrecs (a la pública com a la privada) són de confiança. Qui l’agafa és perquè el vol i sap a què s’exposa. 2.- Les EBA (entitats de base associativa), són entitats mercantils, SL amb ànim de lucre, per definició. Només per això no haurien de gestionar la sanitat pública. Us convido a llegir el nostre manifest contra les EBAs a www.catacctsiac.cat, així com el meu article sobre la privatització de la sanitat a Catalunya del llibre ¿Por nuestra salud? penjat de la vinyeta contra el copagament de la sanitat. 3.- L’EBA que la majoria defenseu, si bé presenta la doble característica inèdita d’estar composada per dones i sembla que majoritàriament per infermeres, té el destí fixat a ACEBA, associació d’EBAs que forma part del mateix antic CHC que aquí es critica, i també de la UCH, que encara és pitjor. Altres noms com Iasist, etc. són vius per la mateixa política que defensa les EBAs.
Que tot està podrit? Doncs clar, perquè els deixem, perquè no tenim nassos per exigir una participació real en totes i cadascuna de les decisions que ens afecten. Esteu en ple procés de constitució del vostre govern territorial de salut en que, teòricament, ha d’haver participació ciutadana. Us convido a lluitar per ltal que s’hi senti la vostra veu.

P

Pau

Igualada

28 d'abril 2010.15:01h

Respondre

Acudit del dia ? : ”Hi ha qui de la sanitat en vol fer un negoci, només en benefici propi. Hi ha qui de la sanitat en vol el benefici per tothom.” A Igualada no anem pas massa bé.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

27 d'abril 2010.23:43h

Respondre

El “pregonero” ”dixit” en el twitter:
CarlesCuerva Aymamí: ”El concurs sobre la gestió del CAP Igualada Nord ha estat tramitat de forma net, transparent i ordenada”.
Ho trobo una... Llegir més argumentació de grau superior, vull dir superior a la resta dels mortals, per sobre del be i del mal. Doncs be, tots contents de veure com el seu Alcalde fa competència injusta, directa i deslleial als ciutadans i a sobre encara te els sants pebrots de intentar justificar-ho. Tot molt net, molt transparent i molt ordenat. Apa vinga a prendre el pel a un altre!
Deixem-nos d’altres connotacions i tirem al aire només una pregunta:
El CSA pertany en un 60% al Catsalud? La resposta és evidentment: Si!
Aleshores s’estableix el principi “Juan Palomo”, que no és ni net ni transparent ni ordenat, sinó un abús de poder, una presumpta il·legalitat i una injustícia sobre una EBA, creada per uns ciutadans.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

26 d'abril 2010.20:53h

Respondre

Igualadina,
En la filosofia dels verds – comunistes reciclats – i en general d’esquerres, hi ha latent que les empreses han de ser públiques i en aquesta reminiscència els d’Entesa... Llegir més n’estan fent un “flash-back”. Amb els del PPc em perdo, la filosofia de dretes és privatitzar i defensar la lliure empresa. En el cas d’Igualada i no és la primera vegada que em passa tinc la sensació de que hi ha quelcom amagat, que no arribo a esbrinar el que és.
Com he repetit moltes vegades i en temes molt diversos, quasi sempre es posen d’acord i això no és gens normal, perquè les filosofies i les idees d’uns i altres haurien de ser quasi sempre contraposades, ans el contrari quasi sempre estan d’acord i no crec que el preu sigui per un càrrec de confiança familiar, que fa mal d’ulls, però no hi veig en aquest el preu de tanta fidelitat. Es clar que els extrems es toquen i en aquest cas pot ser una mica massa i l’única finalitat d’una banda i de l’altre només sigui un cooperativisme per conservar la cadira, encara que a vegades hagin de fer gecs i mànigues per explicar aquest amor tan profund – contra natura - i per sobre d’ideologies i pensaments. El que els entengui que els compri.

E

Eduard

Igualada

26 d'abril 2010.20:39h

Respondre

A Igualada els extrems es toquen ? ”curiós”

I

Igualadina

IGD

26 d'abril 2010.20:12h

Respondre

Veure com la sra. Nogué està totalment d’acord amb el PP no té preu.
Populars i comunistes igualadins són molt bons amics.

M

Maria P.

Igualada

26 d'abril 2010.19:41h

Respondre

Com ho deia aquell ? ”Igualada desperta mòmies” ?, uf, doncs són els anti-mòmies (segons ells) els que es dediquen a amenaçar a la gent. Prepotència, amença, respotes preparades, pactes... Llegir més pre-cuinats ... aquí també ho deuen tenir ”atado y bien atado”.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

26 d'abril 2010.17:05h

Respondre

Enllaços als articles publicats en els mitjans locals, sobre el tema i també copia de la moció presentada pel... Llegir més PPc.
http://tinyurl.com/3yk9f4c
http://tinyurl.com/37rl2v5
http://tinyurl.com/39bp466
http://tinyurl.com/2w8l88h

e

eRIC

Igualada

26 d'abril 2010.15:02h

Respondre

”A aquest concurs no s’hi hauria d’haver presentat el Consorci Sanitari de l’Anoia. No és ètic i probablement tampoc legal, doncs aquesta empresa compleix totes les condicions per ser... Llegir més considerat mitjà propi del CATSALUT, que és qui convoca el concurs. No es pot ser jutge i part!”

Els membres de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Igualada se salten la llei (per benefici propi ?) i encara ens volen donar lliçons. Quanta hipocresia !

I

Igualadí

igualada

26 d'abril 2010.13:09h

Respondre

Veure com els polítics que ens governen a la ciutat (PSC+IC) volien prohibir que la gent es pugués expressar lliurement en un referèndum em pensava que era el pitjor que podien fer, però ara, a... Llegir més més a més, veiem que fins i tot amenacen per d’altres temes. Déu n’hi do, on anirem a parar.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

25 d'abril 2010.19:13h

Respondre

Estem en una republica ”bananera” o en un régim democràtic i de lliure competencia?
http://www.igualadi.com/2010/04/estem-en-una-republica-bananera-o-en-un.html

J

Jordi

Igualada

25 d'abril 2010.17:06h

Respondre

Veure com la pròpia administració de salta la llei ja ho diu tot.
Pensar que un govern municipal que s’autoanomena d’esquerres (”socialistes” més comunistes) avantposa la gestió... Llegir més econòmica pura i dura enfront de la gestió sanitària és molt patètic i perillós.

j

josepm

IGD

25 d'abril 2010.11:05h

Respondre

Senyors d’AnoiaDiari,
Seria interessant que, a banda d’informar de la resolució del concurs, elaboressiu un estudi comparatiu de les dues propostes presentades a concurs. Tant en l’aspecte... Llegir més econòmic com en el funcional.
Si no ho fem així, el debat es centre a l’estil ”CCOO”, vaja, opinió demagògica i anar tirant. Feriu dons un favor als igualadins desenvolupant un treball comparatiu tècnic.
I ja posat a demanar, algú sap on trovar les dades econòmiques de les empreses municipals (PIMA i comptanyia), o més i tot, hi ha Auditories de les mateixes. He cercat a la web de l’Ajuntament i no sé trovar-ho. Si és cert que estan endeutades i sostenen pèrdues, tard o d’hora caldrà afrontar-ho, aniria be saber-ne l’envergadura.

I

Igualadina

Igualada

24 d'abril 2010.16:41h

Respondre

He viscut de molt a prop tot el proces d’aquesta adjudicació i la dedicació d’aquestes professionals valentes que un dia van decidir que elles eres capaces de gestionar el nou CAP, per fer-lo... Llegir més un lloc adequat a les necessitats de tots aquells malalts que coneixen bé perquè els atenen i cuiden cada dia des de fa molts anys; qui millor que elles per començar el nou projecte? Em sembla INDIGNANT que la gestió s’hagi concedit a un organisme que des d’un inici no podia presentar-se per raons legals. Què ha canviat de llavors a dia d’avui? Les lleis?

P

Pau

Igualada

24 d'abril 2010.14:16h

Respondre

Sí Anna, només cal mirar els cognoms dels alts càrrecs de les empreses municipals ... ”curiós” ?

Josep i Pere, us referiu al músic pagat, oi ?

A

Anna

Igualada

24 d'abril 2010.13:07h

Respondre

Quina màfia, tot plegat. Vergonyós!!!

J

Josep

IGD

23 d'abril 2010.23:09h

Respondre

Ple de l’Ajuntament del 24-07-07 apartat 10-02

Punt tercer - Nomenar amb efectes del dia 2 d’octubre de 2007, personal eventual d’aquest Ajuntament, pel càrrec d’administratiu suport Grup... Llegir més Municipal, destinat al grup municipal de l’Entesa per Igualada, al senyor XXX, amb una retribució bruta anual de 10.919, 58 € i amb una jornada parcial de 17, 30 hores/setmanals. (No presencial)

E

Eduard

Igualada

23 d'abril 2010.22:35h

Respondre

I pensar que el pàrquing de la foto núm.2 era un pàrquing public gratuït i ara, perquè la gent que ha d’anar a l’hospital i al futur CAP (que no ho fan per gust, sinó per obligació) hagi... Llegir més de pagar sí o sí (via pàrquing o zones blaves), l’han converit en un dipòsit municipal de vehicles. Realment tenim un govern municipal que fa pena.

E

E.Dalmases

Igualada

23 d'abril 2010.21:48h

Respondre

Cal dir-li al comentari 23 que va errat. La nòmina d’aquest senyor que anomena no va a càrrec de l’Ajuntament, sinó a càrrec de tots els igualadins. Cobra gràcies als impostos que paguem... Llegir més tots els igualadins, però només defensa al seu partit polític.

P

Pere P

Igualada

23 d'abril 2010.20:41h

Respondre

I des de l’administracio, que en diuen ?? Aquell senyor, a sou de l’ajuntament, que escriu en els altres mitjans de comunicacio locals sempre defensant la tasca de l’Ajuntament. Podria fer un... Llegir més escrit dels seus, o un article d’opinio donant explicacions al respecte, no ?? O es que no pot contradir el que s’esmenta en aquest article ?

Conec a les afetcades, son persones de gran valua personal i professional. Es imperdodable i impresentable el que els hi han fet.Anims, estem amb vosaltres !

m

m'agradaria saber més coses

IGD

23 d'abril 2010.20:14h

Respondre

Què va aconseguir el Sr Calbó a canvi de presentar la moció al plé del juliol?
La Sra Mateu té alguns altres arguments de pes, a més a més de declarar a l’Enllaç fa uns mesos”la gestió... Llegir més de l’ABS per una altra empresa seria horrorós”?( o alguna cosa semblant si no recordo malament), argument de pes, amb fonament, digne de persona informada, de política d’alçada, en fi...
I de la regidora de Salut, en sabem alguna cosa? Per què si no estic equivocat , la Sra Mateu és la regidora d’Ensenyament ,no?
Algú pot explicar als ciutadans, que al cap i a la fi, som els primers i últims afectats del tema, qui i per què es va presentar al concurs?,quins són els seus projectes?,
Si no, tot això acabarà com sempre, les 2 parts tirant-se els plats pel cap, ningú no en traurà l’aigua clara, i els ciutadans, com sempre, sense saber res .
NO TENIM DRET A DECIDIR? ,EN TEORIA PODEM DECIDIR A QUINA ESCOLA PODEM PORTAR ELS NOSTRES FILLS, SI JO NO VULL ANAR AL CAP 2 , PUC QUEDAR-ME AL QUE JA TINC?, OI QUE NO?, DONCS,POT SER QUE M’EXPLIQUIN LES COSES COM CAL NO? I SI NO M’AGRADEN PUC MANIFESTAR-ME O NO? O COM SEMPRE QUEDAREM CALLADETS I QUE FACIN EL QUE VULGUIN?
PENÓS,PATÈTIC..

j

jaume

Igualada

23 d'abril 2010.19:11h

Respondre

No, si ja es veia venir, com sempre, qui ho paga tot, som els ciutadans, Fa uns dies es publiquen pressumptes irregularitats en els comptes del CSA, contraatac, publiquen uns números meravellosos de... Llegir més la comptabilitat del Sòcio-sanitari però és clar,del dèficit del CSA, de l’Hospital i de les irregularitats no es torna a parlar, tot tapat i què curiós, uns dies després ,se li adjudiquen una quants milionets més d’euros perque els segueixin gestionant igual de bé!
I qui ho paga tot això???
Vinga som-hi! que ara també posaran zones blaves al voltant de l’ambulatori. Tot sigui per fer calaix, que sempre paguem els mateixos.

i

igualadí

Igualada

23 d'abril 2010.18:09h

Respondre

Com pot ser que l’Hospital d’Igualada no disposi d’una plaça fixa de caridòleg ?

Tenim un edifici nou, però l’atenció rebuda és, fins i tot, pitjor que abans.

Menys premis de gestió... Llegir més econòmica i més atenció sanitària eficient.

Qui dóna els premis: www.iasist.com/
Doncs aquesta empresa és un proveïdor de l’Hospiatl d’Igualada, o sigui l’Hospital n’és un client ... i ja sabem tots que als clients, encara que no tinguin raó, se’ls ha de tenir contents.

E

Eduard

Igualada

23 d'abril 2010.17:10h

Respondre

Això de passar de la prepotència a les amenaces és molt perillós.
És molt ”curiós” que d’altres mitjans (una ràdio i una televisió molt properes, per ser exactes) no parlin del tema. Ja... Llegir més tenen raó quan diuen allò de ”no mosseguis la mà de qui et dóna el menjar”.
Visca la independència informativa d’Anoiadiari. Sort i endavant les atxes !

v

vols dir?

igualada

23 d'abril 2010.14:20h

Respondre

com sabeu que Atenció Primària Igualada Nord SLP serà millor que lo q tenim ara?
Esteu segurs que no miraran també pels seus resultats economics?
A pel que fa al tema de ser ”millors o pitjors... Llegir més metges”.
Qui ho sap?

Malgrat tot, jo tb penso q l’hospita i urgencies sobretot urencies) actuals no està al nivell q els ciutadans mereixem.
Pero jo no em caso amb ningu, amb cap empresa. I menys encara, defensaré a ningu per interessos politics.

C

Cesc

23 d'abril 2010.12:03h

Respondre

Que no em vinguin amb històries, el món de la política i els seus integrants està podrit. Perquè tot aquest merder té poc a veure amb les necessitats dels ciutadans. Aquestes, a... Llegir més l’administració no es tenen en compte, no importen per a res. Diners, diners i només diners,..., repugnant.

Ànims a les afectades.

M

Molt edifici per tant poc personal

Igualada, on si no?

23 d'abril 2010.09:24h

Respondre

Sí, conec el cas d’un nen de 4 anys que aquest hivern gairebé more de pulmonia perquè a Urgències de l’Hospital d’Igualada el varen enviar cap a casa (???!!!). A la segona visita, i davant... Llegir més la insistència dels pares, el varen ingressar però a l’Hospital va empitjorar i gairebé s’hi queda. Sort que a menys d’una hora hi ha Sant Joan de Dèu...

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

23 d'abril 2010.08:09h

Respondre

Per l’Assistent a Ple, per la resta de comentaristes i ciutadans:
Vídeo del ple esmentat en el que la Sra. Montserrat Mateu en el qual es pot comprovar com la mateixa ja porta la resposta... Llegir més escrita:
http://vimeo.com/7843382
Misteriosament l’acte d’aquest Ple extraordinari no apareix a la web de l’Ajuntament.
Les dues persones que van sofrir les represàlies treballen a l’Ambulatori del Passeig la directora del qual té lligams familiars amb un membre del patronat del Consorci Sanitari de l’Anoia que s’ha destacat per fer gestions polítiques a favor de l’adjudicació del concurs al CSA.
Tot plegat de jutjat de guàrdia.
Seguirem comentant.

E

Eduard

Igualada

23 d'abril 2010.00:19h

Respondre

Com pot ser que últimament hi hagin hagut tants casos de males primeres observacions al servei d’urgències de l’Hospital d’Igualada ? Enviar als pacients cap a casa dient que no tenen res i,... Llegir més aquests, haver de tornar al cap de poques hores a urgències i llavors vinga a còrrer tots. Lamentable. Com a petit exemple, d’entre de bastants més, llegiu una carta present al periòdic l’Enllaç del Anoiencs (22-04-10).
Volem una atenció sanitària més eficient. Cal mirar els pacients i no només els resultats econòmics, aconseguits, sobretot, a base de retallar d’altres serveis més que necessaris.

j

joan

IGD

22 d'abril 2010.23:10h

Respondre

Caram! Quina valentia aquestes dones!Les felicito, cal gent amb empenta en aquesta ciutat, llàstima que les tallaren les ales abans d’aixecar el vol.A partir d’ara, els dirigents del Consorci i... Llegir més el grup de govern encapçalats pel Sr Alcalde ,s’encarregaran de desacreditar-les, sense pietat,sense cap argument,i malauradament, com elles mateixes reconeixen, encara que presentin un recurs i tinguin tota la raó del món, difícilment l’administració farà una passa endarrera o siqui que, ja sabem com acabarà tot això oi??
Muts i a la gàbia, i mentres tant, esperem la visita pel traumatòleg, jo he tingut sort, tu, la meva doctora em va enviar al mes de febrer i tinc visita pel novembre!!!!

N

Núria

Igualada

22 d'abril 2010.22:37h

Respondre

Govern municipial,d’esquerres i progressista,
per què volen la gestió?, es preguntava tothom?
Un bé per la ciutat?, es preocupen pels ciutadans?
Volen maquillar el dèficit de... Llegir més l’hospital?
Números vermells,POUM,atur,investigacions sindicatura de comptes,
quin és el secret de l’adjudicació?, tornava a preguntar-se tothom?
Les llistes d’espera d’aquest hospital no semblen tenir fronteres,
L’Anoia tornarà a ser el centre del món!

U

Usuari afectat

Igualada

22 d'abril 2010.22:13h

Respondre

Vull manifestar la meva preocupació per aquest tema, sóc usuari del CAP de la nostra ciutat per problemes de salut crònics i l’atenció sempre ha estat molt correcta, NO VULL CANVIAR DE METGE DE... Llegir més CAPÇALERA, no vull que m’atenguin els metges que em trobo cada cop que vaig al servei d’urgències del nostre estimat hospital i que ni tan sols entenen la meva llengua, el català , si ni tan sols saben escriure correctament el castellà!, només cal veure les faltes d’ortografia que hi ha als informes que redacten al servei d’urgències !( i no deu ser pas per la pressa amb la qual treballen oi?
Ja ho he dit, NO VULL CANVIAR DE METGE DE CAPÇALERA!Crec que els ciutadans afectats, ens mereixem explicacions, la sanitat pels qui patim problemes de salut, i pels ciutadans en general, és una cosa prou important i els polítics de torn no poden jugar-hi.

P

Pere A.

IGD

22 d'abril 2010.22:10h

Respondre

Aquesta és una petita i miserable ciutat repleta de pirates. El pitjor de tot és que la marca blanca del PSC (Iniciativa) fa suport incondicional al seu Pope, l’Aymamí en la defensa que sigui la... Llegir més Fundació qui gestioni el CAP. Que s’ho facin mirar tots plegats... Algú ha demanat xifres del que costa la gestió econòmica de la Fundació... Algú ha fet públic quants diners costa la consultoria (Societat Anònima) CSC-CiG, SA una empresa del grup CSC SA, creada pel Consorci per tal d’ampliar i diversificar la cartera de serveis que presta als associats. En definitiva expremer els serveis econòmicament oblidant una gestió eficient pels malalts, no per la seva butxaca.

O

Observadora

Igualada

22 d'abril 2010.18:34h

Respondre

Dono el meu suport a l’Equip d’Atencio Primaria Igualada Nord SLP, admiro la seva valentia i realment crec que la forma com s’ha portat el tema a nivell del CAP actual es vergonyosa

H

Hospitaleta

Igualada

22 d'abril 2010.17:46h

Respondre

Y despues decimos de Marvella, jaja

I

Igualadí

Igualada

22 d'abril 2010.16:40h

Respondre

L’Hospital d’Igualada ha guanyat uns quants premis, però cal dir que tots són premis de gestió econòmica. Suposo que una de les maneres que tenen de reduir costos no deu tenir res a veure amb... Llegir més el fet que l’Hospital d’Igualada no disposi d’una plaça de cardiòleg fix.

P

Pau

Igualada

22 d'abril 2010.15:49h

Respondre

Nou llibre per la diada de St.Jordi: ”SIMA, PIHMA, i d’altres empreses municipals: com col·locar parents i maquillar el deute municipal”. Ens signaran els llibre les ments privilegiades del... Llegir més govern igualadí ?

E

Ester Vich

Igualada

22 d'abril 2010.14:56h

Respondre

Una més...
Amb aquests gestors no anirem enlloc. Tenim el que ens mereixem. La ciutat va votar Entesa + PP, doncs aquí ho tenim.

A

Assistent a Ple

Igualada

22 d'abril 2010.11:30h

Respondre

Recordo una nit de ple,dic nit perquè eren 3/4 d’1 de la matinada, una moció d’urgencia dels escolanets de l’Entesa, els del Pp(c????), a favor de que no és fes concurs i és dones (de... Llegir més manera democràtica) directament al CSA la gestió del nou CAP, amb un discurs abrandat de la Sra. Mateu, que tot i ser una moció d’urgencia (no ho sabia ningú????) ja en duia la resposta escrita, no fos cas, i are finalment aixó.

”AQUI HUELE A AZUFRE”, que diría aquell.

Ja en tenim prou de fotré a la ciutadanía,i per més creu les persones que formaven aquesta empresa,i que son treballadors de l’hospital are pateixen represàlies. No serà que l’Entesa ha trobat una forma de guanyar diners i podrà aixì tapar les males gestions dins l’entramat de les empreses municipals?

Igualadins, haurem d’estar alerta.

J

Julià Q

IGUALADA

22 d'abril 2010.10:31h

Respondre

Molt bé senyors del CSA!! Vull dir Mr Aymamí..A ixí donen exemple de les seves maneres..
Ah! i la Sra consellera Marina Geli que s’ho faci mirar, dons afirmava i apostava públicament que la... Llegir més comarca de l’anoia disposaria d’una entitat de base associativa. El qué no sap la Sra Geli ès que a l’Anoia estem com a el poblat del ”Asterix” aliens al mon i amb una mena de dictadura comunista!!

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

22 d'abril 2010.09:23h

Respondre

A algú li sona “Conxorxi Municipal grup Juan Palomo” o sigui “Igualada en acció”, doncs sembla ser que el CSA tres quarts del mateix.
I com a mostra aquest botó. Jo creo un servei i la... Llegir més societat que el gestiona haig de ser jo mateix, “yo me lo guiso yo me lo como”.
Es de pena veure que les CCOO, que em mereixen tots els respectes els seus associats, que no els seus directius, que viuen de la caritat publica, o sigui dels nostres diners, que no de les quotes dels afiliats com seria el més normal del mon en un país civilitzat, i que per ells no existeixen ni el paro ni les ERES, be només per treure’n benefici propi, es dediquin a dir que una part de la sanitat no pot ser privada, perquè no seria bona.
Jo em pregunto, encara estem en un País comunista?
Si fos axis perquè es convoquen els concursos?
Que és mes eficient una societat privada que es que juga els propis recursos o una de publica que no és juga res, be si els nostres i si hi ha dèficit, a mi que m’expliques!
Tampoc es de rebut que l’administració convoqui un concurs i una empresa depenent d’ells mateixos sigui la que el guanyi – Juan Palomo -.
Per últim és inconcebible i de jutjat de guàrdia – si és que és veritat – que els que maneguen el CSA és dediquin a represàliar a uns professionals que és presenta a un concurs públic, per aquest molt fet.
Tot plegat diu molt de lo demòcrates que són alguns i de lo net que juguen, quan veuen interferències que els impedirien manegar les cireres i que podrien perdre posicions per regalar menjadores als del seu ADN.
En fi, tot plegat molt lleig.
Josep M.

P

Pere P

Igualada

22 d'abril 2010.08:20h

Respondre

Així funciona la sanitat al nostre país. Els interessos polítics passen pel damunt de l’interes i la voluntat en que les coses funcionin. Qui millor podria gestionar i dirigir el nou CAP que un... Llegir més bon euip de professionals amb experiencia i valua demostrada. Fa pocs dies que va sortir als mitjans de comunicació unes grans errades en la gestio de l’hospital, ara aquests mateixos, encapçalats per l’Ajuntament d’Igualada volen assumir-ne la gestió. Amb quines garanties ??
I de les represalies...... pitjor que en l’epoca franquista !!!


Per sort a mi em toca un altre CAP !!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.