//Plugins sense CDN ?>
El TastAnoia fa el proper cap de setmana la seva segona edició en solitari. L'esdeveniment que organitza Fira d'Igualada reunirà a desenes de productors de proximitat a la capital anoienca.
La Rambla Sant Isidre, una de les artèries d'Igualada, serà durant un vespre i dos dies sencers, l'escenari de TastAnoia. Aquest certamen portarà al centre d'Igualada a diferents restauradors, artesans i cellers del territori. Una fira de degustacions, que l'any passat va arribar als 28.000 tiquets venuts i que comptarà amb més d'una vintena d'espais destinats als tasts: 14 d'alimentació i vuit cellers. En total seran 24 expositors, la meitat de vins i l'altra meitat restauració.
TastAnoia inclou quatre activitats-tallers: l'esmorzar de forquilla i ganivet (en col·laboració amb Vadefoodies), un tast per parelles, el vermut i una cata horitzontal i vertical. Cates amb vins que seran "tots de la comarca" i amb premis en metàl·lic per als guanyadors. Per afavorir la conscienciació en la sostenibilitat, es vendran les copes amb les que es fan els tastos a dos euros, amb la possibilitat de retornar-les a canvi d'un euro.
El batlle, Marc Castells, manifesta que TastAnoia és un exemple d'allò "que ens defineix com a ciutat" per la recerca de l'excel·lència i per la bona col·laboració entre l'administració i les entitats. "Fira d'Igualada fa un esforç per obrir nous camins i no simplement 'anar fent'. Esperem que el clima ens acompanyi" conclou Castells. La inauguració serà divendres, a 2/4 de 9 del vespre.