TORNAR

Vallbona obre el termini perquè famílies nombroses i monoparentals demanin bonificacions a l'IBI

societat
Dissabte, 27 febrer 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El consistori de Vallbona d'Anoia ha informat per carta als col·lectius que poden acollir-se a bonificacions de l'IBI. Les famílies monoparentals que tramitin la sol·licitud abans de l'1 d'abril, la rebran de forma automàtica.

Fins al 13 de juny, les famílies nombroses i monoparentals de Vallbona d'Anoia poden tramitar la sol·licitud per a les reduccions de la taxa de l'Impost de Béns Immobles (IBI) d'aquest any. Tots aquestes unitats familiars poden acollir-se a una reducció del 60% de l'impost si no superen els límits d'ingressos per unitat familiar establerts.

Pel que fa a famílies nombroses, han de fer arribar la sol·licitud a l'Ajuntament tot emplenant el document "Sol·licitud de benefici fiscal per a famílies nombroses en l'Impost sobre Béns Immobles" que trobaran al web municipal i que també està disponible a les oficines municipals. En el cas de les famílies monoparentals, l'Ajuntament recomana que facin arribar les sol·licituds abans de l'1 d'abril, per tal que puguin gaudir de la bonificació automàtica. Les presentades des d'aleshores i fins al 13 de juny poden haver de fer l'ingrés de l'impost i després sol·licitar la devolució de la bonificació. En ambdós casos cal que presentin el títol vigent de família nombrosa expedit per la Generalitat, el compte corrent en què s'ha de fer l'ingrés, una còpia de la declaració de l'IRPF de la unitat familiar i una còpia del rebut anual de l'IBI o del document que permet identificar de manera indubtable la ubicació i descripció de l'habitatge en qüestió.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.