//Plugins sense CDN ?>
Vols rebre diàriament i de manera gratuïta les notícies més rellevants de la comarca al teu correu electrònic?
Dilluns, 5 març 2018. 13:00
Les properes setmanes, al restaurant Somiatruites començaran les obres per construir un hotel a la planta superior. Segons els germans Xavier i David Andrés les obres conclouran aquest mateix any i es podria obrir a finals del 2018 o principis del 2019.
Dilluns, 22 gener 2018. 13:00
En plena cursa per renovar el seu premi de millor xef jove al San Pellegrino, el restaurant de David Andrés apareix ara a la guia de millors restaurants de Catalunya. S'emfasitza també en el seu projecte arquitectònic.
Dimarts, 12 desembre 2017. 03:00
El Rec tindrà l'any vinent el seu primer hotel. S'alçarà sobre l'actual restaurant Somiatruites, que dirigeixen els germans Xavier i David Andrés, i comptarà amb set habitacions.
Dissabte, 2 desembre 2017. 03:00
Igualada continua sent un punt referencial pels gurmets. En concret, el Rec, on hi ha el restaurant Somiatruites del xef David Andrés, que aquest 2018 mantindrà el segell Bib Gourmand.
Dijous, 26 octubre 2017. 03:00
El restaurant ubicat al Rec d'Igualada segueix embalat assolint reconeixements. El darrer, divendres passat a Madrid, va ser recollit pels seus dos factòtums: Xavier i David Andrés.
Dijous, 8 juny 2017. 03:00
El xef del restaurant Somiatruites d'Igualada no es mou de l'elit dels cuiners joves. Per tercer any, opta a ser el millor xef de la Península, amb el concurs San Pellegrino Young Chef.
Divendres, 12 maig 2017. 03:00
Amb vuit habitacions, se situaria a sobre de l'actual restaurant. L'obra la dirigirà Xavier Andrés, germà de David Andrés.
Dimecres, 3 maig 2017. 13:30
En les dues jornades que el bagenc Món Sant Benet va acollir de la festa gastronòmica Alícia't, s'hi van desplegar més de 150 activitats relacionades amb la millora de la salut de les persones a través de l'alimentació i una d'elles va tenir protagonisme igualadí. David Andrés va confeccionar tres plats amb marcat accent anoienc.
Dimarts, 25 abril 2017. 14:30
Entre fogó i fogó, premi. Aquesta és la -feliç- dinàmica del xef d'Igualada David Andrés els darrers mesos, fruit del reconeixement al seu treball. El darrer de tots, junt a Richard Gere, Andrea Motis, Julio Manrique o els Manolos.
Dimarts, 17 gener 2017. 03:00
Un igualadí que enguany arriba a la trentena és un dels escollits, cridat a grans metes a escala europea. Ho diu la prestigiosa revista 'Forbes' i el jove és el cuiner David Andrés, del Somiatruites.