TORNAR

L'acte de Montbui Decideix aplega més d'un centenar de persones

Montbui Decideix obre l’agenda d’actes de les votacions del 10A amb un gran èxit de participació

politica
Dilluns, 28 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Montbui Decideix obre l’agenda d’actes amb un centenar d’assistents a la xerrada ‘Per què cal participar a les consultes sobre la Independència de Catalunya? a càrrec de Ramon Cuadras i Jaume Farrés.

Cartell de Montbui Decideix

L'acte va acollir més de 100 persones

Montbui se suma als municipis d’arreu del país que celebraran una consulta sobre la Independència de Catalunya el dia 10 d'abril. Per començar a escalfar motors, divendres al vespre es va organitzar una xerrada a càrrec de Ramon Cuadras i Jaume Farrés sota el títol ‘Per què cal participar a les consultes sobre la Independència de Catalunya?'.

L'acte va dur-se a terme amb l'objectiu de conscienciar la població, ja que es va animar a tothom a anar a votar, a sentir-se lliures d’expressar la seva opinió, a tenir dret a decidir. Els dos conferenciants, cada un amb un discurs molt diferent, van aconseguir atraure l’atenció dels assistents i fer que la xerrada fos un èxit. Per cloure l’acte hi va haver pa amb tomàquet i llonganissa acompanyat de vi per a tothom.

El dia 10 podran votar tots els majors de 16 anys, independentment de la seva nacionalitat, si estan empadronats a Santa Margarida de Montbui i resideixen al Nucli Antic, la Mallola, el Coll del Guix o les masies. Per votar s’ha de presentar el DNI o bé el NIE, passaport del país d’origen o targeta de residència. En cas que al DNI no consti el domicili de Montbui, caldrà portar el volant d’empadronament. Per altra banda, si no es pot anar a votar el dia 10, es pot votar anticipadament el dissabte 2 d’abril de 5 a 8 de la tarda a l’Ateneu, el diumenge 3 d’abril d’11 a 2 del migdia a la plaça Major i el dissabte 9 d’abril de 5 a 8 de la tarda a l’Ateneu. El 10 d’abril ja s’acosta i Montbui ho té tot preparat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.