TORNAR

Alba Vergés assumeix la presidència d'ERC Igualada

La nova presidenta vol potenciar Esquerra a la ciutat

politica
Dilluns, 23 gener 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La igualadina Alba Vergés és la presidenta d'Esquerra Republicana de Catalunya a Igualada des que la seva candidatura va quedar aprovada a l'assemblea local ordinària que es va dur a terme aquest dissabte a la ciutat. En l'acte es va renovar l'executiva local amb Vergés com a nova presidenta i Joan Requesens -actual regidor de Joventut i Cooperació a l'Ajuntament- com a vicepresident i portaveu. Un dels objectius de la nova junta és 'apropar Esquerra a la ciutat, animar i potenciar el partit a Igualada', segons va declarar Alba Vergés.

Imatge d'arxiu d'Alba Vergés

La renovació de la presidència i la permanent local va tenir lloc en el marc del congrés o assemblea local, en la qual Vergés i Requesens van presentar la candidatura per encapçalar el partit.

Un dels objectius dels nous caps del grup republicà a Igualada passen per 'mirar d'apropar les idees d'ERC als ciutadans de totes les edats' i aprofitar la situació d'ERC al govern de la ciutat 'perquè ens escolti més gent de la que ho feia fins ara', va apuntar Alba Vergés. La nova presidenta, que va constatar que el fet de ser a l'Ajuntament té avanatatges però també té inconvenients, va referir-se a la 'bona situació del partit a nivell nacional', una conjuntura que beneficia la feina a l'àmbit local. 'Sembla que Oriol Junqueras és respectat per tothom, fins i tot per persones d'altres colors polítics' i aquest fet, va apuntar Vergés, 'ajuda a fer arribar el missatge d'ERC'.

La tercera a les municipals

Alba Vergés i Bosch va ser a la tercera posició de la llista encapçalada per Joan Torres i per Joan Requesens a les eleccions municipals del maig de l'any anterior.


10 Comentaris

D

David Prat

Igualada

24 de gener 2012.01:37h

Respondre

Moltes felicitats Alba!!! Segur que fareu una gran feina ;-) Una abraçada i molts ànims i força!

I

Isidre Garcia

Igualada

23 de gener 2012.19:18h

Respondre

Endavant i molta sort Alba.
Segurament ocupant el càrrec que ocupes tindràs moments difícils i fins i tot potser rebràs alguna crítica però si això arribés no et desanimis i segueix... Llegir més treballant ja que el temps et donarà la raó i segur que ho faràs molt bé.
Et desitjo tota la sort del món.

F

Ferran J

Igualada

23 de gener 2012.15:17h

Respondre

Eva, et demano disculpes, no era la meva intenció donar peu a la interpretació que en fas, de veritat. Si arriba a ser un noi hagués pensat el mateix. De fet del Toni, per exemple, vaig pensar el... Llegir més mateix, i de la Marina... No et descobriré ara i aquí que aquest partit, com d’altres, és una mica autodestructiu i en aquesta idea anava el ’pobreta’ i especialment pensant en determinats personatges... També desitjo molta sort i encert per l’Alba

F

Filomena

Igualada

23 de gener 2012.14:26h

Respondre

Eva, t’oblides que CiU va presentar com a candidata a l’alcaldia a la diputada Flora Sanabra

J

Josep

Igualada

23 de gener 2012.13:45h

Respondre

Joan Ramon, a la web d’ERC hi ha la notícia i recull qui hi ha www.esquerra.cat/igualada

E

Eva Fernandez Sala

Vilanova

23 de gener 2012.12:50h

Respondre

Patètic el comentari sorneguer i burleta del tal ”Ferran J”. Es desprèn aquest masclisme paternalista de superioritat en vers la dona, com si aquesta fos incapaç de lluitar i encapçalar un... Llegir més partit o qualsevol projecte.

La societat actual continua discriminant la dona i menystenint-la per càrrecs importants. Després d’ICV, ERC es el segon partit encapçalat a igualada per una dona. La resta, sempre i sempre només homes!

Ens cal una reflexio a tots plegats.

Endavant amb el repte, ALba!

F

Ferran J

Igualada

23 de gener 2012.10:38h

Respondre

Pobreta...

F

Ferran G.

Igualada

23 de gener 2012.10:14h

Respondre

Per primera vegada tenim al capdavant d’ERC Igualada una persona que no forma part de ”l’aparato” dur de tota la vida. AIxò és una bona notícia i segur que permetrà recuperar la... Llegir més credibilitat minada durant molts anys per personatges foscos.

És clar que ha estat el nou president Junqueras qui ha foragitat alguns militants del capdavant i ha apostat per la formula que sempre diu: gent preparada, jove i amb valors.

J

Joan Ramon

Igualada

23 de gener 2012.10:09h

Respondre

Qui hi ha a la nova executiva?

E

Ester Vich

Igualada

23 de gener 2012.06:46h

Respondre

Sort Alba. Llàstima que de renovació apart de tu, res perque els mateixos de sempre mouen els fils.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.