TORNAR

Palau trasllada al delegat del govern la necessitat de consolidar les runes del Castell de Jorba

També es va interessar pel pagament de les subvencions de l’escola bressol i el PUOSC

politica
Dijous, 19 gener 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Jordi Moltó, delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, va visitar aquest dimarts l’Ajuntament de Jorba. Durant la seva visita, Josep Maria Palau va interessar-se pel pagament de la subvenció de l’escola bressol i el PUOSC i va mostrar la necessitat de consolidar les runes del castell.

Jordi Moltó i Josep Maria Palau

L’alcalde de Jorba també va aprofitar la visita per parlar del Parc d’Innovació, la zona de desenvolupament industrial compartida amb igualada i mostrar la seva preocupació per restituir el col·lector d’aigües residuals que actualment està malmès i no permet que la depuradora treballi a ple rendiment.

Pel que fa a les infraestructures, Palau va manifestar la necessitat de prioritzar el centre de dia de la gent gran, espai ja finalitzat i que permetrà l’atenció de 25 persones grans de Jorba i els municipis veïns.

Finalment es va posar sobre la taula la necessitat de trobar recursos econòmics per consolidar les runes del Castell de Jorba, destruït durant la primera carlinada, per evitar que l’erosió en faci desaparèixer les restes que en queden. En aquesta mateixa línia, també es va tractar de la necessitat de trobar finançament per a la restauració del campanar de l’ermita de la Mare de Déu de la Sala.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.