TORNAR

El jorbenc Josep Maria Palau, president de la federació regional d’ERC

L’alcalde de Jorba també formarà part de l’Executiva Nacional d’ERC

politica
Dimarts, 17 gener 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat dissabte el Centre Cívic Centre va acollir el III Congrés Regional d’ERC. Els militants de les comarques de l’Anoia, Bages, Berguedà, Osona i Solsonès van escollir la nova Executiva de la Federació Regional Catalunya Central. El resultat mostra l’ampli suport que els assistents van donar a l’única candidatura presentada, la de l’alcalde jorbenc Josep Maria Palau que va obtenir el 90% de vots favorables.

III Congrés Regional d'ERC

També formaran part d’aquesta nova Executiva Regional d’ERC el regidor vilanoví Xavier Bermúdez, com a Secretari d’Imatge i Comunicació, l’alcalde d’Òdena, Carles Casanova, com a Secretari de Partit en Xarxa i l’ex-regidor igualadí, Enric Asensi, com a Secretari de Política Municipal, juntament amb 10 persones més de les altres comarques. Amb aquesta elecció, Palau passarà a formar part de l’Executiva Nacional d’ERC, i per tant, l’Anoia serà representada en el màxim òrgan de decisió del partit.

Esquerra compta amb 784 militants en aquests comarques, i també amb 305 regidors i regidores i 36 alcaldies, amb els quals és present a gairebé el 60% dels municipis del territori. El nou president regional, Josep Maria Palau en la presentació del seu programa de treball per als propers quatre anys, ha volgut destacar ‘aportem experiència i compromís amb la bona gestió als municipis, posant-los al servei de la gent i fent-los més amables, oberts i participatius’. A més a més, Palau ha ressaltat que ‘amb l’arribada de l’Oriol Junqueras i el seu equip a la presidència d’ERC, el partit està canviant molt’ Segons el alcalde jorbenc, ERC torna a ser un partit plenament obert a la societat i al seu servei per a contribuir a millorar-la: ‘estic content perquè ara tenim una direcció renovada que es dedica a sumar i a treballar per ser l’instrument de participació política d’una majoria de catalans i catalanes, treballant poble a poble, barri a barri’

‘Quan proclamem la independència hi haurà dificultats’

A aquest Congrés Regional també hi van assistir secretaria general d’ERC i militant de la regió, Marta Rovira, i el president del partit. Aquest darrer va fer un breu parlament de cloenda. Oriol Junqueras va alertar de que ‘quan proclamem la independència hi haurà dificultats. Ens hem de preparar. Podem fer-ho sols o junt amb altres. El país passa moments difícils i hem d’estar disposats a ajudar’


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.