TORNAR

Calaf defineix el nou cartipàs amb una única dedicació retribuïda, el batlle

La resta de regidors del govern sols cobraran les dietes de les diferents reunions

politica
Dimarts, 2 juliol 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La primera sessió plenària del mandat va servir a Calaf per tancar el cartipàs i les àrees de govern. El ple, ara amb majoria absoluta de Junts-AM (afí a ERC), va decidir que les sessions plenàries tindran lloc un cop al mes.

Aquest dijous va tenir lloc el ple del nou cartipàs de l'Ajuntament de Calaf per al mandat 2019-2013. En la sessió es va definir que els plens ordinaris es faran els segons dilluns, no festius, de cada mes, a 2/4 de 8 . La Junta de Govern Local es farà el primer dilluns de cada mes i la Comissió Informativa, també tindrà lloc el dilluns previ als mesos que hi hagi convocat Ple. En aquest mandat, l'alcalde Jordi Badia tindrà dedicació exclusiva, amb un sou de 40.272,26 euros bruts anuals. La xifra respon al fet què "s'ha mantingut l'import del salari establert fa quatre anys i s'ha actualitzat segons les pujades salarials aplicades l'any 2018 als treballadors de l'administració pública".

Cap dels altres regidors i regidores tindran dedicació exclusiva o parcial. Pel que fa al règim d'indemnitzacions aquestes seran: 225 euros per a regidor/a per a l'assistència a la reunió transversal d'equip de govern; 100 euros per regidor/a per reunió de Junta de Govern; 75 euros per regidor/a per Comissió Informativa i/o Junta de Portaveus; 100 euros per regidor/a per assistència a Plens, 125 euros per regidor/a per Comissió Especial de Comptes i 30 euros per a regidor/a per assumir l'alcaldia accidental.

Durant la sessió es va donar compte també de com s'estructurarà el govern, que s'articularà en tres grans àrees: l'àrea social, l'àrea econòmica i l'àrea del territori i medi ambient. Aquestes estaran encapçalades pels regidors amb més experiència: Jordi Badia (batlle i responsable de Medi Ambient), Montse Mases (àrea econòmica i financera i Jordi Fitó (àrea social). Ells tres faran la supervisió i coordinació general. Els acompanyaran Mercè Biosca i Sugrañes (regidoria d'Esports i Participació ciutadana), Bet Miquel i Verdés (regidora d'Ensenyament, Salut, Igualtat i habitatge), Tomàs Agulló i Lloret (Regidor de Medi Ambient), Jordi Biosca i Pou (Regidor d'Urbanisme i Via pública), Teresa M. Bujons serà la comissionada de serveis socials i residència i Sergi Fitó col·laborarà amb l'àrea de medi ambient i territori sent-ne el comissionat de municipalització de l'aigua.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.