TORNAR

IPV acusa a Trucharte d'incomplir "el pacte signat davant notari"

Afirmen que la municipalització de la neteja va ser una idea de l’alcaldessa que no va consultar

politica
Dimecres, 30 gener 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest dijous es compleixen dos anys de la moció de censura que va portar a Noemí Trucharte (PSC) a l'alcaldia de Vilanova del Camí. Un dels partits que va impulsar la moció i forma part del seu govern (tot i que ja no n'és part activa), IPV-VV, carrega de nou contra el que considera "incompliments" de l'alcaldessa.

En un comunicat, Independientes por Vilanova-Veïns amb Veu critica a l'alcaldessa perquè "no ha complert fins ara cap dels compromisos signats i compromesos amb la resta de forces polítiques que la van fer alcaldessa fa dos anys". Acords que "es van signar davant de notari". El partit que encapçala Juan Manuel Cividanes i que té dos regidors a l'Ajuntament explica que "el nostre recolzament, per un canvi de govern, era per poder realitzar i executar part del nostre programa electoral, per sobre d'enfrontaments personals que tenen actualment l'alcaldessa Noemi Trucharte i la ex alcaldessa Vanesa González. Des de Veïns amb Veu – IPV, sempre hem defensat que els personalismes i enfrontaments no són ni necessaris ni beneficien al ciutadà de Vilanova del Camí".

Militants d'IPV, en una roda de premsaApunten que "Noemí Trucharte no compleix ni la seva paraula, ni el seu compromís signat davant de notari fa dos anys". Asseguren, pel que fa a la polèmica remunicipalització del servei de neteja d'equipaments públics, que "ens vam comprometre a estudiar la municipalització de serveis abans de qualsevol acció" però que, en aquest cas, Trucharte "es va obsessionar amb la remunicipalització de la neteja, com si fos un tema personal, portant ella mateixa i en exclusiva totes i cadascuna de les reunions amb l'anterior concessionari el TAC".

Indiquen que "va rescindir la pròrroga del contracte, sense informar ni traslladar cap tipus d'informació a VV-IPV durant aquests dos anys. No donava cap explicació convincent als seus socis de govern. Aquests fets reiterats ens han obligat a deixar el govern en minoria". Afegeixen que l'alcaldessa "ha bloquejat la resta de punts acordats davant de notari, sense cap tipus d'explicació, cas de la finalització de la piscina municipal o la baixada de l'IBI".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.