TORNAR

Trullàs repetirà com a alcaldable a Calaf

L’actual alcaldessa torna a concórrer a les eleccions municipals

politica
Dimecres, 21 gener 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Maria Antònia Trullàs i Povedano tornarà a encapçalar el projecte de Convergència i Unió a l'alcaldia de Calaf. Ahir a la nit es confirmava que la que és alcaldessa del municipi des de 2003 serà novament cap de llista

L'actual alcaldessa de Calaf, Maria Antònia Trullàs, de 61 anys, tornarà a optar a encapçalar el consistori. Trullàs (CiU) ha estat alcaldessa des de 2003 i governa ara mateix amb majoria absoluta dels 7 dels 11 regidors que hi ha a l'Ajuntament. Serà el quart mandat a què optarà. Trullàs, treballadora en el sector sanitari, està casada i té un fill.

Trullàs, el 2011CiU manté l'alcaldia de Calaf des del mateix any 2003, quan Maria Antònia Trullàs va pujar al govern municipal per primer cop. En les dues primeres conteses municipals, la federació va guanyar amb sis regidors, mentre que el 2011 van sumar 7 representants. Ara completen el consistori PxC, amb tres edils, i Esquerra, amb un. L'alcaldessa també és representant de CiU al Consell Comarcal de l'Anoia. Els seus objectius ara són revalidar la confiança dels calafins el proper 24 de maig.


7 Comentaris

I

Imma

Igualada

21 de gener 2015.19:51h

Respondre

Joan ho dic perque em sembla que no esta imputada per res, si fos aixi trobaria malament que es presentes. Els de PSC, no tenen cap problema, per ex , l,alcalde de Montbui. Crec que el nostre partit... Llegir més em de donar exemple.

J

Jaume

Calaf

7 de febrer 2015.13:10h

Com que ”no està imputada”? Que no teniu premsa o no sabeu llegir? A qui voleu despitar? Està imputada i qualsevol dia estarà condemnada per administració deslleial. El que passa que és que... Llegir més no té vergonya! i si es continua investigant veureu on an anat a parar 13 mil milions d’euros i com aquesta dona la van posar al Consell d’Administració de Caixa Manresa amb unes dietes fenomenals per votar a favor dels súper sous dels directius i perquè l’Ajuntament de Calaf deixés de cobrar a l’empresa La Campa (de la que era soci capitalista el vicepresident de Caixa Manresa) més de 150 milions de pessetes en impostos i altres inversions que havia de fer a Calaf i que el poble no ha vist mai.

http://anoiadiari.cat/societat/alcaldessa-calaf-dels-54-imputats-pel-cas-catalunya-caixa/

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/Telenoticies-vespre/Serra-i-Todo-a-un-pas-danar-a-judici/video/5412072/

Busqueu, busqueu. Abans de parlar.

j

joan

IGUALADA

21 de gener 2015.19:16h

Respondre

Inma, quan dius :
”suposo que si al senyor Marc Castells l,imputessin per alguna cosa dimitiria immediatament, AIXO ESPERO.”
Sembla com que donessis per supossat, que al Sr Castells ( Per cert... Llegir més mol amic, de la Sra Trullas), podria ser imputat, com mols altres del vostre partit.
Vaig errat ?, o simplement es una mala interpretació per part meva.

Pro................normalment els xarlatans, acabant aixecante la camisa!

j

joan

calaf

21 de gener 2015.16:44h

Respondre

Calaf té una vergonya de consistori, i sobretot d’alcaldesa... però bé, diuen que cadascú té el que es mereix.... si així ho decideix el poble en eleccions.... És molt lamentable que una... Llegir més persona imputada i que a part deixa molt que desitjar com a gestora municipal es torni a presentar.... Algú pot dir que ha aportat de nou i positiu per Calaf aquesta senyora i el seu equip desde l’any 2003?¿?¿ qui visqui a Calaf o es passegi per aquestes terres podrá veure que poca cosa... Cada dia anem a pitjor...... quina vergonya de poble...

I

Inma

Igualada

21 de gener 2015.16:19h

Respondre

Jo tambe penso com la rosa, suposo que si al senyor Marc Castells l,imputessin per alguna cosa dimititia inmediatament, aixo espero. No entenc que CIU, trii aquesta senyora com a candidata. Jo soc... Llegir més militant de CIU

p

pepito

anoia

21 de gener 2015.11:53h

Respondre

Aquesta ”senyora” tal com mol be diu la Rosa, esta imputada, com mols dels seus ”compinches” de Convergencia, ( Realment crec que a convergència, ja son mes el imputats, que els que no... Llegir més )
Aquesta presumpta corrupta, no es pot presentar a cap carrac públic,critiquem al PP, i els de convergència son iguals .
Lo que ha de fer, es guanyar les garrofes amb el seu treball, si sap lo que es treballar, i deixar de viure de la mamella i de les Caixes que ens han robat, enganyat i espoliat. ( I ella so anava mirant, envers cobrava per tindre la boca tancada,
VERGONYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R

Rosa

Igualada

21 de gener 2015.10:46h

Respondre

Aquesta senyora esta imputada, crec qie convergencia no la tindrien que deixar presentarse.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.