TORNAR

El PSC qüestiona al Parlament els pagaments del Govern a la Fundació Àuria

També pregunten per les places als centres de dia

politica
Dissabte, 17 gener 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El deute de la Generalitat amb la Fundació Àuria, que el seu president Miquel Canet va comentar recentment amb Anoiadiari, entorn dels dos milions d'euros, ha estat una de les qüestions que el grup del PSC ha preguntat al Parlament les darreres setmanes

El grup parlamentari del PSC, a instàncies de la delegació anoienca, ha qüestionat al Govern en relació a les places de residències i de centre de dia a la comarca. Els parlamentaris socialistes van preguntar quina és la llista d'espera "que hi ha per les places de residència i centre de dia de gent gran a cada un dels centres de la comarca de l'Anoia". Els socialistes qüestionen la previsió del Govern d'ampliació del nombre de places col·laboradores i quin seria el calendari. L'altre front de les preguntes del PSC va ser el deute de la Generalitat amb la Fundació Àuria. En un comunicat afirmen  que la seva intenció és "conèixer la quantitat d'aquest deute i saber quins en són els terminis de pagament " i afegeixen que "des del PSC s'han realitzat vàries visites a l'entitat per conèixer el seu funcionament en ser una de les entitats amb major volum d'activitat".

Arrel de la visita de la diputada Eva Granados al centre de dia i residència per a gent gran de la Fundació Consorts Guasch de Capellades, els socialistes van preguntar pel cas de Capellades i "quan té previst el Govern portar a terme l'ampliació del nombre de places col·laboradores". Els socialistes denuncien que "el govern triga a respondre aquestes qüestions".


1 Comentaris

j

joan

igda

19 de gener 2015.11:08h

Respondre

Per favor, Srs del PSC, no sabeu, que lo primordial, ara, son les estructures de estat, la agencia tributaria Catalana, les Ambaixades, pagar als diaris forans, , per que de tant en tant, ens... Llegir més publiquin alguna mena de suport, las subvencions als diaris del moviment Independentista Català, a la TV3. la televisió del regim , las palmeros de ANC i OMNIUM, etc,etc.
Els altres ”petits”problemes son ”pecata minuta”.
VISCA EL GOVERN DELS MILLORS ..........”EMBAUCADORS”.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.