TORNAR
PUBLICITAT

Agraïment als professionals de l'Hospital d'Igualada

Espai patrocinat per
Salut
Dijous, 17 desembre 2020. 08:17. Rosa Romeu Romaní
PUBLICITAT

GRÀCIES!

Després d'haver estat ingressada a l'hospital d'Igualada dues setmanes, per una cardiopatia, vull expressar el meu profund reconeixement a tot el personal sanitari que ha tingut cura de mi durant la meva estada al centre. En moments en què, per raons de la pandèmia, l'accés de visites no era possible, és evident que el malalt necessita, més que mai, el contacte humà amb auxiliars, infermers i metges. He rebut de tots ells un tracte afectuós i professional que mereix tot el meu agraïment perquè no només m'he sentit molt ben atesa des del punt de vista mèdic sinó que he pogut constatar que, malgrat la manca d'efectius, tot el personal s'aboca per tal d'acompanyar el pacient i rellevar la presència dels familiars.
Si els aplaudiments durant el confinament eren del tot merescuts, no n'hi ha prou. És ben evident que el país i els governants han descuidat el nostre sistema sanitari que està resistint per la vocació i professionalitat de la seva gent.
Quina vergonya haver d'esperar una pandèmia per ser conscients de com de maltractats estan els que tenen cura de nosaltres!

Rosa Romeu Romaní
La Pobla de Claramunt

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.