TORNAR
PUBLICITAT

Fira de la Multicultura "i el Comerç"

societat
Dimarts, 14 maig 2019. 03:00. Unió Establiments de Montbui
PUBLICITAT

El dia 1 de maig va començar la Fira de la Multicultura i elComerç de Santa Margarida de Montbui. L'inici va ser espectacular; amb una desfilada en la qual hi participaven 25 establiments de Montbui i amb totes les entrades venudes amb molta antelació. Un espectacle singular entre passarel•la, ball, humor...
La Passarel·la del Comerç de Montbui és una acció onhi interactuael comerç de proximitat amb els seus propis clients, per poder explicar-los els seus serveis o productes, en un espai com és el Mont-Àgora, envoltat d'un ambient d'humor i festa. LaUniód'Establiments de Montbuivol donar les gràcies a TOTS els que la van fer possible.

La recuperació d'aquesta passarel·la ha sigut fruit del treball, comunicació i voluntat, per part de la regidoria de comerç i la UEM per promocionar el comerç local. En el marc de la Fira de la Multicultura, alguns establiments de la UEM havien comunicat als seus clients que els trobarien a la Carretera de Valls,el Bulevard, com altres anys, barrejats amb els firaires, el dissabte i el diumenge al matí. Això no va ser possible i demanem disculpes, ja que una setmana abans de començar la Fira de la Multicultura, l'Ajuntament ens comunicava un canvi d'ubicació de la Fira Medieval, desdel Bulevard cap al Passeig de Catalunya, degut a “imprevistos”.

El divendres 3 de Maig, a la tarda, s'inaugurava la Fira Medieval al Passeig de Catalunya. Una fira espectacular amb artesans, cavalls, ocells i espectacles diversos... una fira medieval com la que mai s'havia vist a Montbui. Als comerços del Bulevard se'ls va oferir la possibilitat de muntar les seves parades al Passeig de Catalunya, però degut al poc temps amb què els establiments van conèixer els canvis, i els sobre costos logístics que suposava, va ser pràcticament impossible la participació del comerç local a la Fira. El resultat de la Fira de la Multicultura i el Comerç ha estat un Bulevard amb les botigues buides, recordem que parlemd'un dels principals sectors econòmics del municipi, i una Fira Medieval impressionantplena de gent però amb una molt baixa participació del comerç local.

Així doncs, la UEM demana al futur alcalde de Montbui que, l'any que ve, la Fira de la Multiculturai el Comerç es mantingui al Bulevard o en un emplaçament on hi hagicomerços que es puguin beneficiar dels diferents actes festius. Perquè una fira del comerç ha d'estar pensada per promocionar el comerç local, com s'ha fet els anys anteriors, sinó, no cal que l'anomenem Fira de la Multicultura“i el Comerç”, no?

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.