//Plugins sense CDN ?>
Vols rebre diàriament i de manera gratuïta les notícies més rellevants de la comarca al teu correu electrònic?
Dissabte, 17 juny 2023. 03:00
Dilluns, 28 febrer 2022. 18:27
Del 25 al 28 de febrer s'ha celebrat a Vic una nova edició del Trufforum, una trobada gastronòmica dedicada a la tòfona, que s'ha celebrat amb un ampli programa de propostes i activitats, com el Congrés de la Tòfona, el Mercat de la Tòfona, demostracions de cuina, espais de tast, tallers sensorials o el campionat de gossos tofonaires. El protagonista d'aquesta edició que recuperava la presencialitat, ha sigut l'igualadí David Andrés, xef del restaurant Via Veneto i propietari del restaurant i hotel Somiatruites d'Igualada, que va protagonitzar la sessió de creativitat i innovació al voltant de la tòfona i va ser nomenat Ambaixador d'Honor de la Tòfona 2022.
Dilluns, 27 desembre 2021. 03:00
Diuen que en l'alta cuina, com en altres àmbits, costa tant o més mantenir-se a les fites que no pas assolir-les. N'és un exemple el Somiatruites, d'Igualada, que per sisè any consecutiu, es manté a la Guia Michelin d'Espanya i Portugal.
Dijous, 25 març 2021. 03:00
És un dels acords que figuraven al pacte del pressupost entre el govern de Junts per Igualada i Igualada Som-hi i es farà efectiu el pròxim ple. Suposarà una inversió de 75.000 euros.
Divendres, 12 juny 2020. 11:23
L'11 de març es tancaven les escoles de la Conca d'Òdena, on s'havia detectat un focus de la Covid-19. El més important fins ara al país. L’endemà, el Govern decretava el confinament perimetral del territori. L'Oriol Càlichs és el cuiner del Ramon Castelltort d'Igualada i, com tots els professionals del centre educatiu, no va poder tornar a l'escola. A casa, amb la família, amb els fills, cal buscar eines per passar les hores de confinament. I, entre altres, i no podia ser d'una altra manera, el cuiner igualadí va trobar la manera de fer "teràpia per al confinament”: a la cuina; i va voler compartir-la amb els lectors del seu espai "La cuina que no podem perdre”, a l'AnoiaDiari. El 19 de març, Sant Josep, amb una recepta per fer crema catalana casolana, va iniciar una sèrie de receptes per passar el confinament davant els fogons. Una sèrie que ha arribat a les 40 receptes i que ha esdevingut tot un fenomen a les llars confinades -de l'Anoia i de fora- superant les 100.000 visites.
Dijous, 25 abril 2019. 11:00
El festival gastronòmic igualadí tornarà a l'emplaçament original, el Museu de la Pell. Enguany, els fermentats, els gelats i els esmorzars de forquilla i ganivet seran tendències protagonistes del Vadefoodies, juntament amb la cuina coreana.
Dijous, 6 setembre 2018. 03:00
Torna una de les cites gastronòmiques més genuïnes de la comarca de l'Anoia. La Fira de la Vinyala celebra la seva vuitena edició el diumenge 16 de setembre a Òdena.
Diumenge, 3 juny 2018. 19:03
Després d'haver celebrat les seves tres primeres edicions al Museu de la Pell d'Igualada, el Vadefoodies ha estrenat aquest cap de setmana un nou escenari: la remodelada Plaça Castells i l'Escola Pia. L'organització ha valorat positivament aquest canvi així com el bon desenvolupament del festival, que ha tornat a aplegar a Igualada els aficionats a la gastronomia.
Dimarts, 20 març 2018. 13:00
El copropietari del Somiatruites s'ha apartat una mica dels fogons per seguir amb la cuina, però posada per escrit. David Andrés, que oposita en breus setmanes a ser el millor cuiner jove del món, acaba de publicar un llibre... sobre cuina.
Diumenge, 11 març 2018. 03:00
El jove igualadí Joan Vidal Baliu ha quedat segon del prestigiós concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí, que es va celebrar a Lleida el passat dilluns. Vidal, de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, va presentar una proposta de conill amb textura de verdures i maionesa de pera i mató i, de postres, una volta de fira.