TORNAR

L'escola Gabriel Castellà tornarà a tenir cuina

L’obra ha d’estar a punt per a l’inici del pròxim curs, el setembre

ensenyament
Dijous, 25 març 2021. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

És un dels acords que figuraven al pacte del pressupost entre el govern de Junts per Igualada i Igualada Som-hi i es farà efectiu el pròxim ple. Suposarà una inversió de 75.000 euros.

La xemeneia del Gabriel Castellà tornarà a treure fum. L'edifici del centre públic del llevant d'Igualada recuperarà la cuina. Aquest dimecres, el grup municipal d'Igualada Som-hi i l'AMPA del Gabriel Castellà anunciaven que de cara al curs vinent, l'escola tornarà a tenir aquest servei. El batlle Marc Castells també confirmava aquesta inversió de 75.000 euros que permetrà que totes les escoles públiques d'Igualada comptin amb aquesta possibilitat. 

Jordi Cuadras manifestava que "és una qüestió de justícia, ja que feia temps que existia aquest greuge. Totes les escoles públiques de la ciutat tenien cuina pròpia (la recentment reconvertida, l'Ateneu, encara treballa, però, amb un format de càtering) i ara hem treballat i complert aquesta demanda de l'AMPA". El portaveu de Som-hi es felicita que "es guanya un espai de convivència, un cuiner i un espai per compartir. Són recursos educatius que es guanyen". 

El president de l'AMPA, Bernat Ferrer, es mostrava també satisfet per aquest acord i feia l'agraïment a "Igualada Som-hi, que va atendre la nostra demanda, i al govern de la ciutat". La cuina ja estarà en marxa en el nou curs escolar, 2021-2022. Ferrer recorda com "els anys 70, quan es va construir l'escola, hi havia una cuina, però en algun moment es va deixar de fer servir. Fins ara, hi havia càtering i aquest canvi és un guany evident". S'espera que aquest nou servei sigui un incentiu més en un moment que s'estan fent les preinscripcions escolars. 

Castells anunciava també la inversió

Serà una de les inversions més grans de l'Ajuntament pel que fa a equipaments, amb 75.000 euros. Castells anunciava també "una inversió 300.000 euros en la millora de la piscina de les Comes, Lluís Bassas pel que fa a condicions ambientals". L'Ajuntament compta també amb una inversió de 150.000 euros per a millores a parcs i jardins i 550.000 euros en polítiques d'habitatge".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.